Bujniji dekolte bez operacije: Lansiran grudnjak koji u minuti poveća grudi za dva broja

POSLOVNE žene koje nemaju vremena za presvlačenje između dugog radnog dana i afterwork partija, mogu se veseliti novom grudnjaku "Mega Boost Day to Night Bra" koji u roku jedne minute povećava grudi za čak dva broja pa karijeristice mogu u uredu šetati u čednijoj varijanti, a van otići s povelikim dekolteom.

Novi grudnjak povećava obujam poprsja uz pomoć dva silikonska umetka koji se ne stavljaju pod grudi da ih podignu, već se oblikuju prema obliku dojke i tako stvaraju "prirodan, autentičan zaobljeni izgled". Prodaje se u tri boje i nekoliko veličina, a može težiti i do 70 grama, ovisno o veličini košarice.

Idealno rješenje bez operacije


Šefica tvrtke koja proizvodi ove grudnjake, Michelle Mone, kaže kako je ovo idealno rješenje za žene koje ne žele ići na plastične operacije ili razne kozmetičke tretmane kako bi povećale grudi. "Svaka žena koja je ikada razmatrala umetke za grudi, može ih zaboraviti, jer ovo daje potpuno isti efekt", tvrdi Michelle i dodaje: "Najbolja stvar kod novog 'Mega Boost Day to Night Bra' je to što možete promijeniti izgled svog dekoltea kad god se sjetiti i to bez ikakvog rizika", kaže šefica kompanije.

"Dekoltei nikad nisu ni izašli iz mode"

Smatra se kako je ovo odgovor na prodaju novog izuma "La Decollettea" uz pomoć kojeg žene mogu izgladiti ili spriječiti pojavu bora među dojkama. Analitičari trendova kažu kako se događa "veliki povratak dekoltea" u modu, jer je dosad kao predmet muškog obožavanja najčešće bila istaknuta stražnjica za što je također lansirano nekoliko proizvoda koji podižu pozadinu. "Ljudi pričaju o tome da se dekoltei vraćaju u modu, ali ja mislim da nikad zapravo nisu niti izašli iz mode", kaže Michelle Mone.

Pročitajte više