Buran ljubavni život Cristiana Ronalda: "Prekinuli smo jer je volio prostitutke"

Instagram

CRISTIANO Ronaldo već je deset godina jedna od najvećih svjetskih zvijezda. Iako je bio prilično neugledan kada je došao igrati u Manchester United, jako se brzo pretvorio u labuda i počeo zavoditi sve žene koje su mu stale na životni put. 

Ovih dana svjetski mediji bruje o tvrdnjama studentice iz Las Vegasa da ju je Ronaldo 2009. godine silovao u hotelu. Navodno se to dogodilo nakon što je Ronaldo iz Manchestera prešao u Real Madrid i tako razočarao sve cure u Velikoj Britaniji. Jedna od njegovih djevojaka, s kojom se zabavljao baš te 2009. godine, bila je Gemma Atkinson. Prsata plavuša u jednom je intervjuu ispričala da je prvi spoj s Ronaldom bio neobičan i da su bili kod nje kod kuće, pili čaj i gledali Mućke.

Kao razlog prekida Gemma je navela učestale medijske napise o tome kako Ronaldo voli posjećivati prostitutke.

Prije Gemme, javnost je pratila uzbudljivu vezu Ronalda i Nereide Gallardo, koja se obožavala fotkati gola. Ronaldo ju je nakon nekoliko mjeseci nogirao preko SMS-a, ali Nereidu mnogi dobro pamte u moru bivših cura poznatog nogometaša.

Nakon Gemme i Nereide, Ronaldo je navodno zaveo Paris Hilton i Kim Kardashian. Ove veze nikada nisu potvrđene, a nakon bezbroj veza i vezica, činilo se da se slavni nogometaš smirio uz rusku manekenku Irinu Shayk, s kojom je počeo živjeti kad se rodio njegov prvi sin Cristiano Ronaldo Jr. Par je pet godna proveo u vezi koja se raspala prilično mirno, a Irina je ispričala da joj je slavni nogometaš stalno narušavao samopouzdanje.

Embed from Getty Images

S vremenom su Ronaldova djeca postala zanimljivija tema od njegovih cura. Troje djece Ronaldo je dobio sa surogat majkama čije identitete nikada nije otkrio javnosti i svi su se pitali zašto jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu nije htio dobiti djecu sa ženom koju voli i koja bi ih odgajala. 

Trenutno je u vezi s 23-godišnjom Georginom Rodriquez, koja mu je prije nekoliko mjeseci rodila kćer Alanu Martinu. 

Pročitajte više