Burna prošlost zvijezde Pune kuće: Bila je teška ovisnica, a danas izgleda nevjerojatno

Screenshot: YouTube

S PET godina dobila je ulogu Stephanie Tanner u iznimno popularnoj "Punoj kući". No, glumica Jodie Sweetin imala je burnu mladost iz koje se jedva izvukla.

Već s 14 godina počela je piti i uskoro je postala alkoholičarka. Već u toj dobi morali su je iznijeti mrtvu pijanu s vjenčanja kolegice iz serije, Candance Cameron. S 20 godina već je bila navučena na kokain i isprobavala sve droge do kojih je mogla doći, a sve to u tajnosti jer je bila udana za policajca, piše Daily Mail. Tonula je sve dublje i izgubila i skrbništvo nad djecom.

Iako se činilo da će to biti još jedna tužna priča propale dječje zvijezde kakvih ne manjka u Hollywoodu, uspjela je napraviti potpuni preokret.

"Prisjećam se stvari koje su se dogodile u prošlosti, gledam gdje sam danas i mislim koliko je sve to ludo. Imam toliko lijepih trenutaka u životu da se moram uštipnuti", kaže glumica.

Danas ima 34 godine, tri propala braka iza sebe, nadvladanu ovisnost o drogi i alkoholu i oživljenu karijeru u "Punijoj kući", nastavku hita kojim je započela karijeru. Uz uspješnu seriju, nastupa i u "Plesu sa zvijezdama" te priprema novi reality show. Pred njom je i novo vjenčanje s producentom Justinom Hodakom – čini se kao potpuno novi život za bivšu dječju zvijezdu.

Pročitajte više