Bush Stariji poriče da je "zašlatao" Teri Hatcher

Bush Stariji je izjavu dao na Ženskom forumu za vodstvo, u društvu same Hatcherove, koju je opisao "kao dobru prijateljicu".

"Zbog toga su me nemilosrdno podbadali na blogovima", rekao je bivši predsjednik. "Oprostite na mom rječniku, ali ima snimka na kojoj navodno tapšem njenu stražnjicu. Ali, ja to nisam učinio. Kamera laže, to je prijevara."

Potom je nastavio govoriti kako im je Hatcherova prošli mjesec došla u posjet te da se svima na Bushovom imanju svidjela, uključujući bivšu Prvu damu Barbaru Bush.

Sporna snimka je nastala prije mjesec dana na Beverly Hillsu kada su 82-godišnji državnik i 43-godišnja glumica viđeni zajedno na gala-večeri povodom dodjele Nagrade slobode Ronalda Reagana.

Neki komentatori su već počeli špekulirati da je sve to posljedica lošeg društva, odnosno činjenice da bivši predsjednik posljednjih nekoliko godina sve više vremena provodi sa svojim kolegom, a odnedavno bliskim prijateljem Billom Clintonom, poznatim po tome što je morao izmišljati opravdanja u sličnim situacijama.

Spornu snimku možete vidjeti ovdje.

D.A.

Pročitajte više