Business Class predstavlja: Nastup Nene Belana 15. travnja u Piranhi

BUDUĆI da dolaze topliji i vedriji dani, glazbeni zagrebački program Business Class seli se iz Gjure 2 na ljetnu lokaciju, u klub Piranha. Veseli zvuci 80-ih od četvrtka, 15. travnja, svoje turbulencije šire na Jarunu, a za njih će te večeri odgovoran biti frontmen "Đavola" Neno Belan. Ulaznice se u pretprodaji prodaju po cijeni od 50 kuna, a na dan koncerta cijena je 70 kuna.

Neno Belan i Fiumens rasprodali su svoj prošli nastup u Zagrebu, i to dvije večeri za redom. Posebno kreirani glazbeni aranžman 15. travnja podsjetit će sve posjetitelje na najbolje dane i plesne ritmove 80-ih. Neno na koncertu u Piranhi planira publiku zabaviti svojim najljepšim baladama, ali i plesnim hitovima kao što su "Stojin u kantunu", "Sunčan dan", "Bambina", "Dugo toplo ljeto" i drugi.

Osvoji ulaznice!

Index najbržima poklanja dva puta po dvije ulaznice za party. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Neno Belan - Piranha" na adresu index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više