Čak devet proizvoda stiže u kutijici sreće koju obožavaju žene!

Foto: Promo

IAKO je 1. travanj blizu, bez brige - nije prvotravanjska šala! BeautyBox k-r-c-a-t je proizvodima, a ekipa se bori kako posložiti da sve to unutra stane. Čak DEVET proizvoda spremno je i uskoro na putu prema tebi. 

Za samo 89 kuna (koliko BeautyBox košta u pretplati) dobit ćeš hrpetinu genijalnih proizvoda. Tvoja računica ovdje je jasna. Ušteda je ogromna, kao i prilika da popuniš svoju policu proizvodima koje ćeš obožavati. I naravno, kutijicom kul dizajna koju kasnije možeš iskoristiti za svašta.

Ako još ne znaš - BeautyBox je kutijica sreće, puna kvalitetnih, dobro biranih beauty proizvoda. U kutijici je najmanje pet, a često i duplo više proizvoda čija je vrijednost i nekoliko puta veća od same cijene kutijice. Osim super proizvoda, kutijica je posebna po svom dizajnu. One se mogu slagati jedna na drugu i činiti pravi mali ladičar. Kutijice se svima šalju u isto vrijeme na kraju mjeseca zbog efekta iznenađenja. 

Sada ti je jasno zašto se pripadnice ljepšeg spola kraju mjeseca vesele više nego plaći. 

Što se to krilo u prošlomjesečnoj kutijici sreće?

Proizvod brenda Luxee naći će se među devet pomno odabranih iznenađenja. Vrhunski hrvatski proizvod koji naglasak stavlja na blistavu ljepotu stekao je velike simpatije među pretplatnicama koje su ostale oduševljene suhim uljem sa zlatnim česticama, proizvodom koji je oborio prošlogodišnju BeautyBoxicu. Pretplatnice će u kutijici za ožujak pronaći jedan od četiri proizvoda, a svi su full size. 5u1 zlatna maska za lice, Parfumirana esencija, Velvet caviar krema za lice ili Marmelada za brzo tamnjenje proizvodi su već spremni u kutijici sreće.

Ups, zaboravili smo ti reći da je ostalo svega NEKOLIKO BeautyBoxova jer je navala ogromna. Klikni na www.beautybox.hr i budi među sretnicama koje će uživati u super proizvodima.

Osim Luxee, tim priprema još jedno iznenađenje. EKSKLUZIVNA PREMIJERA preslatkog i super korisnog proizvoda NOVOG brenda na hrvatskom tržištu stiže samo u kutijici sreće. Proizvod je full size i rastopit ćeš se čim ga ugledaš.

Dosta priče. Trk u webshop po kutijicu sreće.

p.s. za dodatne informacije i sve novosti prati Facebook i Instagram profil BeautyBoxa.

Pročitajte više