Cardi B u svađi s konzervativkom na Twitteru objavila fotku gole Melanije Trump

Foto: Instagram

CARDI B nastavila je svađu s konzervativnom komentatoricom i aktivisticom Candace Owens na Twitteru. 

Podsjetimo, Owens je za nastup Cardi B i Megan Thee Stallion na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja rekla da oslabljuje američke društvene vrijednosti te ga okarakterizirala kao koroziju i kraj američkog carstva. "Ovdje zapravo gledamo uništavanje američkih vrijednosti i principa, to je zastrašujuće. Roditelji bi trebali biti prestrašeni", rekla je. 

Cardi joj je prvo zahvalila zbog još veće gledanosti izvedbe WAP-a na YouTubeu, što automatski znači njoj veću zaradu, a odatle je sve krenulo nizbrdo. 

Počele su uvrede s obje strane na račun obitelji i navodne nevjere muževa, a u jednom je trenu Owens napisala kako Cardi iskorištavaju kako bi potakla mlade žene da se liše dostojanstva, što je za Cardi, izgleda, bio prelazak granice. 

"Ne! Candy, muškarci tretiraju žene onako kako im one dozvoljavaju. Pogledaj Melaniju Trump, ona je bila porno zvijezda, ali ipak nije Trumpu dozvolila da je tako tretira ni da je posramljuje zbog njene prošlosti. Postala je prva dama i majka njegovog djeteta", odgovorila je Cardi B uz objavu fotke gole Melanije Trump. 

Ta je fotka nastala 1996. godine i objavljena je u jednom francuskom časopisu godinu dana kasnije. 

Candace Owens najavila je tužbu protiv Cardi B jer je u svađi rekla kako je Candace muž prevario s njenim bratom. Owens tvrdi kako je to čista izmišljotina te da će Cardi zbog toga morati na sud.

Pročitajte više