Carla Bruni: O seksu treba znati govoriti na puno jezika jer možete završiti sa strancem u krevetu

DA PRVA dama Francuske, Carla Bruni, prije braka s Nicolasom Sarkozyjem nije bila oličenje čednosti, svima je poznato. Stranim je medijima ovih dana ponovno postala zanimljiva snimka iz 1996. godine, na kojoj tada 28-godišnja Carla, predstavlja knjižicu naziva "Međunarodni vodič za ljubav i seks". Iako se filmić po YouTubeu vrti već više od godinu dana, snimka prve dama koja izgovara prljave riječi očito nikad nije prezastarjela za ponovnu objavu.

O ljubavi i seksu na sedam različitih jezika

Carla je gostovala u TV showu Eurotrash, kojeg su vodili Antoine de Caunes i Jean-Paul Gaultier, a iz torbice je tom prilikom, dijeleći shopping savjete, danas 42-godišnja Bruni izvukla dvije knjižice, straight i gay verziju, i kazala kako uz pomoć njih možete naučiti govoriti o ljubavi i seksu na sedam različitih jezika - francuskom, talijanskom, portugalskom, njemačkom, engleskom, španjolskom i češkom.

"Sviđaju li ti se moje grudi?" i "Gurni mi prst u guzu!"

"Ovakve knjižice nam trebaju jer putujemo diljem svijeta i svakog dana upoznajemo nove ljude i moramo znati što ćemo im reći ako završimo u krevetu s njima. Ili ako odemo u restoran s njima, jer je ovo jako romantično", obrazložila je Carla koja je potom na njemačkom rekla "Palim se na tebe" i na španjolskom pitala "Sviđaju li ti se moje grudi?". Za kraj je Carla na njemačkom naredila "Gurni mi prst u guzu!".

Pročitajte više