Carnival Snowboard Session 2012: Najbolji snowboarderi stižu u Rijeku, nastupaju TBF i Connect

SNOWBOARD klub Nine i putnička agencija Collegium vas pozivaju na jubilarno peto izdanje Carnival Snowboard Sessiona, koji će se održati u subotu 28. siječnja s početkom u 13 sati na Gatu Karoline Riječke, na jedinstvenoj snježnoj stazi samo dva metra od mora. S planine u sam centar grada spustiti će se 20-ak najboljih naših i europskih snowboardera, koji će iznova sve oduševljavati svojim spektakularnim vratolomijama.

Carnival Snowboard Session je od ove godine u TTR sustavu natjecanja, što bi značilo da će se Carnival Snowboard Session bodovati za poredak najboljih snowboardera svijeta. TTR je najveća svjetska snowboard organizacija koja objedinjuje najbolja svjetska snowboard natjecanja, kao i najbolje svjetske snowboardere. Čast nam je neke od njih ugostiti u Rijeci. Budite dio dobre vibre i lude zabave na jednoj od najzanimljivijih lokacija u ovom dijelu Europe!

Nakon cjelodnevnog natjecateljskog programa nastupit će: The Beat Fleet (TBF), Connect, DJ Motovunski i DJ Rahmanee.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (na dan koncerta 50 kuna) u pretprodaji možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas music shop, Splitska 2a; Dallas Rijeka-Paris-Texas (Ex Aquarius shop), Matije Gupca 3a; Turistička agencija Collegium, Korzo 2/1.

Više informacija potražite na www.carnivalsnowboardsession.com.

Pročitajte više