Cash: Raspudić me stavio zadnjeg na listu, tko želi biti prvi, neka bude neposljednji

Foto: Instagram

ANTE CASH, glazbenik punog imena Ante Adrija Vlašić, jedan je od brojnih hrvatskih glazbenika koji jurišaju na izbore.

Iako je iz Imotskog, bit će na listi u 2. izbornoj jedinici na listi Mosta, koju predvodi Nino Raspudić. I to na 14., zadnjem mjestu.

"Ma znate kako… Nino me stavio na zadnje mjesto, ali neka, tko želi biti prvi, neka bude neposljednji od svih i poslužitelj svima", rekao je za Hercegovina.info.

Otkrio je i kakvo je njegovo mišljenje o Mostu.

"Cijela ta ekipa u Mostu, od samih početaka iz Metkovića, je jedna jako zdrava skupina ljudi. Oni sebe nikada nisu kompromitirali na način da su nešto loše moralno napravili. Možda jesu griješili, ali jedno je grijeh, a drugo je greška. Moje je mišljenje da drugi rade grijehe, a oni greške. Prije mene su došli Nino Raspudić i Marin Miletić. Njih dvojica su mi garancija da će to biti katolička priča jer me ne zanima nikakva druga priča", tvrdi.

Na listi je i Marin Periš s kojim Cash vodi Božanstvenu komediju na Laudato TV-u.

"Nino nas je pozvao. Ponavljam, to je jako zdrava ekipa, koja iza sebe ima nekakve situacije gdje su se mogli prodati, a nisu i to je garancija da se neće prodati ni ubuduće. Mi radimo emisiju da bi ljudima približili Boga. I ovaj naš izlazak na izbore jednako tako služi tome da se napravi nešto dobro u tom smjeru. Ako je nekome draži HDZ nego poruke koje mi pronosimo gdje god idemo, bilo na televiziji ili u politici, onda će nas vjerojatno i zamrziti. No mi nosimo katoličku poruku i to je nama najvažnije", rekao je.
 

Pročitajte više