Ceca će za pola sata novogodišnjeg nastupa dobiti čak 100 tisuća eura

FOLK diva, kako je od milja nazivaju srpski mediji, Svetlana Ražnatović - Ceca, nastupati će u Beogradu za doček Nove godine. Kako prenosi srpski Press, plakati s nazivima njezinih pjesama, kojima je obljepljen glavni grad Srbije, najava su za novogodišnji Cecin nastup.

Poznato je kako jedna od najpopularnijih pjevačica na ex-Yu prostorima inače dočeke Nove godine uvijek dočekuje u krugu obitelji, te je zato mnoge začudilo što je 2010. godinu odlučila provesti radno. Čini se da će najpopularnija balkanska "pevaljka" spojiti ugodno s korisnim ove godine, jer će njezina obitelj biti s njom na dočeku, a korist koju će Ceca imati od koncerta procjenjuje se na 100 tisuća eura za polusatno pjevanje.

"Drago mi je da postoji zanimanje publike za moj koncert na svim područjima ex-Yu država. To je lijepa inicijativa, ali sa svojom publikom se mogu družiti na koncertu u Beogradu pa tko voli nek' izvoli"

Inače, da podsjetimo, srpska zvijezda nedavno je najavila europsku turneju "The best of", u sklopu koje će nastupati u susjednoj Sloveniji, gdje će, ne sumnjamo biti puno Hrvata, pošto i kod nas Ceca ima puno poklonika.

U Hrvatsku ona još ne planira doći, te je na pitanje je li istina da je razmišljala o koncertu u Zagrebu, Ceca odgovorila: "Drago mi je da postoji zanimanje publike za moj koncert na svim područjima ex-Yu država. To je lijepa inicijativa, ali svaki drugi komentar bio bi preuranjen i suvišan. Uostalom, Beograd je odličan grad i domaćin. Sa svojom publikom se mogu družiti na koncertu u Beogradu pa tko voli nek' izvoli."

Ljubimica srpske nacije, očito još uvijek budi negativne konotacije kada se spomene njezino ime. No dobro, ionako ne bismo željeli ponovne pobune postratnih udruga, kakve smo imali prilike doživjeti prije koncerta Lepe Brene. 

Pročitajte više