Ceca stihom Prljavog kazališta komentirala uništene plakate po Hrvatskoj

Foto: Patrik Maček/Antonio Ahel/ATA Images/Ena Dragičević/Pixsell/Index

CECA se još ne smiruje nakon što su njezini plakati za koncert u Sloveniji pokidani u Hrvatskoj. Srpska turbofolk zvijezda prošlog je vikenda održala koncert u dvorani Tabor u Mariboru i opet prokomentirala uništene plakate.

"Jednostavno se podignula bura zašto su billboardi postavljeni u Hrvatskoj, što je izazvalo tu neku ogromnu medijsku pažnju i puno se pričalo o tome, ali ja sam stvarno u Sloveniji, bili billboardi u Hrvatskoj ili ne, napunila svaku dvoranu, tako da uzalud vam trud svirači", kazala je za Telegraf.rs.

"Hrvati me obožavaju"

I ranije je komentirala plakate. "Hrvati me obožavaju, muzika ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske koji čak loše govore hrvatski. Od mene brani Hrvate čovjek koji čak ni ne govori dobro hrvatski", izjavila je pjevačica za srpski Blic

Podsjetimo, netko je pokidao plakat postavljen na Laništu, a zatim je osvanula fotka na kojoj se vidi kako je uništen još jedan plakat u Zagrebu, točnije u Dubravi, te je prekriven s tri slova B čime su Bad Blue Boysi poručili što misle o plakatu srpske zvijezde u Zagrebu. 

Svetlana Ražnatović bila je supruga ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Pročitajte više