Čekate Novu doma ili kod prijatelja? Ove stvari morate znati

Foto: 123RF

BILO da ste ljubitelj blagdana ili ih samo nastojite ''preživjeti'', pritisak oko pripreme i organizacije će vas, nažalost, sustići.

U nastavku donosimo nekoliko praktičnih savjeta uz koje možete smanjiti količinu stresa i ostaviti si više vremena za uživanje u dočeku Nove godine koja je ispred nas. 

Obogatite novogodišnji stol uvijek ukusnim Mlinarovim slasticama

Blagdani su posebno stresno razdoblje za žene koje nerijetko rade više stvari odjednom i najviše osjete taj blagdanski stres o kojem ovdje pišemo. Nije tajna da im poseban stres stvara i priprema kolača za doček Nove godine, čak i ako se radi samo o obiteljskom okupljanju. Hoću li stići sve, kako će ispasti – samo su neka od pitanja s kojima se susrećemo svakih blagdana. Ove godine izbjegnite taj stres i posegnite za odličnim rješenjem - uvijek ukusnim i kvalitetnim Mlinarovim slasticama.

U Mlinaru možete nabaviti tortu ili kolače za koje gosti neće ni primijetiti da su kupljeni. Zvuči sjajno, zar ne?

Oslonite se ovih blagdana na Mlinar i ne razmišljajte o tome kako će vam ispasti vaši čupavci ili mađarica. Kolače možete kupiti u prodavaonici ili naručiti na webshopu, a zatim pokupiti u izabranoj poslovnici. U ponudi su mađarice, čupavci, domaći kolači, orahnjača, makovnjača i druge domaće slastice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Odnedavno u Mlinaru možete pronaći i limitirano izdanje omiljenih kolača – medenjaka. Pripremljeni su po tradicionalnoj recepturi, a pronaći ih možete u prodavaonici ili naručiti na webshopu.

Ove ukusne i neodoljive kolačiće kao i cjelokupnu ponudu kolača i torti možete potražiti u svim Mlinar prodavaonicama kao i na webshopu

U blagdansko vrijeme nastojte zadržati svoju rutinu i reći ne

Blagdansko razdoblje nas posebno može izbaciti iz naše rutine pa tako zaboravljamo na tjelovježbu, zdravu prehranu, popodnevnu šetnju, večernji odmor uz knjigu i još dosta drugih stvari koje nam ustvari pune baterije. Bez obzira na povećan broj obaveza, pronađite vremena u danu barem za jednu svoju rutinu ili aktivnost koja vas posebno veseli. 

Ako vas zamaraju posjete rodbini i prijateljima, odgodite ih ili ograničite vrijeme koje ćete na to potrošiti. Radite ono što vas veseli i preuzimajte na sebe samo obaveze koje želite. Sve drugo nepotrebno će vam stvoriti stres, nervozu i u konačnici pokvariti raspoloženje.

I obiteljska okupljanja mogu biti manje stresna

Izbjegavajte napete teme i razgovore koji inače stvaraju razmirice i nepotrebnu napetost. A kako biste bili sigurni da ćete u tome i uspjeti, pripremite male aktivnosti za sve.

I zapamtite, blagdani mogu biti stresni samo onoliko koliko im vi dopustite. Uživajte u zajedničkim trenucima s obitelji, dobro se zabavite i čuvajte jedni druge.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Mlinarom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Pročitajte više