Evo koje će poklone vrijedne ukupno 155.000 eura slavni dobiti na Oscarima

Foto: Profimedia

SVAKE godine na dodjeli nagrada Oscar top 25 nominiranih dobiva poklon-vrećicu s luksuznim darovima. Iako nije ni na koji način povezana s Akademijom, vrećica "Svi dobivaju" s poklonima marketinške tvrtke Distinctive Assets dijeli se već 20 godina, a vlasnik tvrtke Lash Fary otkrio je sadržaj ovogodišnje poklon-vrećice čija vrijednost iznosi 170.000 dolara, odnosno 155.000 eura. 

Što je u vrećici? 

Uz brojne proizvode luksuzne kozmetike Cillian Murphy, Emily Blunt i drugi celebovi dobit će i neke prilično bizarne darove, poput gurmanskih kokica, uređaja za terapiju crvenim svjetlom tijekom spavanja, torbe za cipele, prijenosnog infracrvenog roštilja, vaučera za tretman mikro iglama u vrijednosti od 10.000 dolara te privatni show mađioničara i mentalista Carla Christmana u vrijednosti od 10.000 dolara. 

Wellness, put u Švicarsku, na Karibe...

Osim toga, 25 najboljih dobit će na poklon tri noći u Chalet Zermatt Peaku u Švicarskoj u vrijednosti od 50.000 dolara, sedam dana holističkog wellness programa te trodnevni put u privatnu vilu na Karibima. Nije loše, zar ne? 

Ipak, sve ima svoju cijenu, a važno je napomenuti kako porezna uprava ove poklon-vrećice smatra oporezivim prihodom pa su zbog toga, u usporedbi s onima koje su zvijezde primile na dodjeli Zlatnih globusa, one koje će dobiti na Oscarima ipak nešto siromašnije. 

Pročitajte više