Cetinski govorio o obiteljskom nasilju, javila se bivša žena poznatog domaćeg pjevača

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

TONY CETINSKI na Facebooku je progovorio o nasilju nad ženama.

"Žene moje. Onaj koji će se zaštitnički prema vama odnositi ne znači da vas ne bi mogao i odalamiti dok onaj koji se ne predstavlja zaštitnički možda vam spasi život, a da to ni ne znate. Na vama je da birate (uglavnom) tko je tu bolji za vas, vi ste žene. Voli vas Tony", napisao je pjevač.

Naredali su se komentari među kojima se našao i onaj Sandre Petrž, bivše supruge pjevača Daniela Popovića.

"Nakon 'odličnog' iskustva sa zlostavljačima, mogu napisati da sad napokon mogu dobro procijeniti tko je tko, a što je što. Bivša sam zlostavljana djevojčica i žena i kažu prva žena u RH koja je javno prozvala sve svoje zlostavljače i posložila ih po redu u svoju autobiografiju 'Sandročka zlostavljana'. Vaš kolega i dalje ne pita za svog biološkog sina niti plaća alimentaciju, 13 godina se povlačimo po sudu i tri puta je uvjetno osuđen na kaznu zatvora. I ne samo što mediji nisu previše pitali za mene i mog sina već evidentiranog zlostavljača reklamiraju na TV", napisala je Sandra.

"A njegovo ime je...", odgovorio joj je Tony.

"O njemu se sve zna itekako. O mojoj knjizi se sve zna na Googleu. Vama mogu pisati u inbox. Toliko sam razočarana i očajna postupcima ove zemlje, pljuvanja po meni jer godinama govorim istinu, šikaniranja od strane institucija - pravosuđa, borbom da preživim. Umorna sam ko pas. Volim pse, nemojte krivo shvatiti", odgovorila mu je ona.

Pročitajte više