Cetinski o koncertu u beogradskoj Areni: Iznenadilo me što je publika pjevala sve pjesme

"IZNENADILO me što je publika pjevala sve pjesme, pogotovo starije, poput `Nek te zagrli netko sretniji` ili `Tebe ne bih mijenjao`. Drago mi je da je Furia Tour i u Beogradu dočekana i ocijenjena spektaklom", rekao je za Index Tony Cetinski nakon rasprodanog spektakularnog koncerta kojeg je za Valentinovo održao u beogradskoj Areni.

Osim starijih Tonyjevih hitova, beogradska publika odlično je prihvatila i gromoglasno uz Tonyja pjevala i pjesme sa njegovog novog albuma "Ako to se zove ljubav". Budući da je beogradskim koncertom Tony završio svoju turneju Furia Tour, čeka ga kratki odmor, ali ne zadugo, jer ima još mnogo zakazanih koncerata u ovoj godini.

"Drago mi je da ovu turneju završavam u Beogradu, pred publikom koju do sada nisam imao čast upoznati"

Podsjetimo, Tony je beogradski koncert otvorio svojim hitom "Umirem sto puta dnevno", a pred razdraganom publikom koja je uživala uz hitove poput "Tebe ne bih mijenjao", "Blago onom tko te ima", "Ti si meni sve" i "23. prosinac", Tony je rekao: "Drago mi je da ovu turneju završavam u Beogradu, pred publikom koju do sada nisam imao čast upoznati. Sada vas vidim i sve mi miriše na dobru zabavu. Voli vas Tony".

Na koncertu je Cetinski izveo i hit "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića, koji je u to vrijeme pjevao Splićanima. Kao gosti na Tonyjevom koncertu su nastupili Kiki Lesendrić u duetu "Nemirne noći" te Ognjan Radivojević s kojim je Tony otpjevao pjesmu Toše Proeskog "Lagala nas mala". Pjesmu "Ti si najbolja" Tony je posvetio svom sinu Kristijanu i kćeri Piji. Tonyjev koncert budnim je okom pratila i njegova supruga Ivana.

Dojmove Tonyjevih fanova sa beogradskog koncerta možete pročitati na Tonyjevoj službenoj Fan Club stranici na Facebooku.

"Poruka ovog koncerta jest ljubav"

"Samim tim što se koncert održava na Dan zaljubljenih, poruka ovog koncerta jest ljubav. Publici želim ljubav i poštovanje, a s obzirom na to da više od 20 godina pjevam o ljubavi, mislim da će moje pjesme najbolje prenijeti emocije. Ja se bavim ljubavlju. Ljubav je najvažnija. U prijateljstvu, partnerstvu, obitelji, u svemu", rekao je Tony uoči beogradskog koncerta.

Pročitajte više