Cetinski o otkazivanju nastupa u Sarajevu: Sada sam i to doživio. Nemam problem s tim

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

TONY CETINSKI oglasio se nakon što mu je otkazan koncert u Sarajevu povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih Olimpijskih igara. 

"Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu. Neka sam i ja to doživio. Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide.

Sva moja snaga i energija sada su  usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV!

Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ NEK SAM I JA TO DOŽIVIO Eto da i mene netko zabrani ili ti...

Objavljuje Tony CetinskiPetak, 26. siječnja 2024.

Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan.  Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šoše.  

Tako da eto sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na dio stihova: 'Nije važno gdje se moliš, po kojoj svetoj knjizi... Samo je važno jesi li čovjek ili nisi'", napisao je Cetinski na Facebooku.

Oglasila se gradonačelnica Sarajeva

Nakon što se proširila vijest o otkazivanju koncerta Tonyja Cetinskog, oglasila se gradonačelnica Benjamina Karić. Tamošnji mediji pisali su da Karić nije dozvolila financiranje koncerta iako je Gradska uprava delegirala projekt prema Vladi KS-a. Ona je poručila da Grad Sarajevo nije ugovarao koncert Tonyja Cetinskog niti ga otkazuje.

"Svoj posao od trenutka preuzimanja mandata obavljam pošteno. Svaka marka proračuna Grada Sarajeva namjenski je utrošena i tako će i ostati dok sam ja na čelu ove institucije. Prema javnosti sam uvijek otvorena i ne dozvoljavam da se baca ljaga na bilo što što radim", poručila je, između ostalog, u objavi na Instagramu.

>>Gradonačelnica Sarajeva oglasila se o otkazivanju koncerta Tonyja Cetinskog

Pročitajte više