Četiri braka i buran život: Welch je bila seks simbol, ali nikad nije pozirala gola

Foto: Profimedia

DANAS je umrla Raquel Welch, slavna glumica i jedan od najvećih seks simbola u povijesti filmske industrije. 

Osim što je imala bogatu karijeru, njezin život pratile su i burne ljubavne veze.

Welch se 1959. udala za svoju ljubav iz srednje škole, Jamesa Welcha, s kojim je dobila dvoje djece, Damona Welcha i Latanne Welch. James i Raquel Welch razišli su se 1962. i razveli 1964.; ali je njegovo prezime zadržala zauvijek. 

Tri godine nakon razvoda udala se za producenta Patricka Curtisa, od kojeg se razvela 1972. Godine 1980. udala se za producenta Andréa Weinfelda, od kojeg se razvela 1990.

Glumica se 1999. udala za Richarda Palmera, vlasnika pizzerije Mulberry Street, ali se zatim rastala od njega 2003. i kasnije razvela. Tada je odučila da se više neće udavati.

Pozirala za Playboy, ali se odbila skinuti

 Welch je pozirala za Playboy 1979., ali nikada nije pozirala potpuno gola.

Hugh Hefner je kasnije napisao: "Raquel Welch, jedan od posljednjih klasičnih seks simbola, došla je iz doba kada ste se mogli smatrati najseksepilnijom ženom na svijetu bez skidanja odjeće. Odbila je se potpuno skinuti, a ja sam popustio. Slike potvrđuju da je bila u pravu."

Welch je odbijala skinuti svu odjeću sa sebe na ekranu ili pozirati gola tijekom svoje karijere duge pet desetljeća, rekavši da je to način na koji je odgojena.

Pred kamerama je bila žestoka zavodnica, ali njen privatni život bio je sasvim drugačiji.

"Ono što radim na ekranu ne treba poistovjećivati ​​s onim što radim u svom privatnom životu. Privatno sam mirna i ne volim nikakvu galamu. Nisam odgojena da budem seks simbol, niti je to u mojoj prirodi. To što sam to postala vjerojatno je najljepši, najglamurozniji i najsretniji nesporazum", rekla je jednom prilikom.

Pročitajte više