Četiri finalista bore se za pobjedu u TLZP-u. Tko je vaš favorit?

Foto: Press

Još jedna sezona showa Tvoje lice zvuči poznato došla je kraju. Nakon 12 epizoda i 96 transformacija, ove nedjelje na redu je finale osme sezone u kojoj će se doznati ime pobjednika. 

Od osmero kandidata, za pobjedu će se natjecati finalisti Tomislav Marić ToMa, Alen Bičević, Antonia Dora Pleško i Marija Kolb, koji su kroz dosadašnje emisije osvojili najveći broj bodova, dok će ostali kandidati – Antonija Šola, Luciano Plazibat, Faris Pinjo i Mia Negovetić – za svoje posljednje nastupe izvesti duete.

Alen je rekorder ove sezone po broju pobjeda

Rekorder sezone prema zbroju bodova i ukupno tri upisane pobjede, pjevač Alen Bičević, za finale priprema žensku transformaciju prema vlastitom izboru. Koga će odabrati, ostaje iznenađenje do nedjelje.

"Iza nas je 12 nevjerojatnih tjedana i za svakog isto toliko odličnih transformacija koje ćemo još dugo pamtiti jer smo se uz njih zabavljali, smijali, a i plakali. Imam osjećaj kao da smo jučer prvi put stali na pozornicu TLZP-a, a pred nama je sada posljednja epizoda. Velika mi je čast što sam jedan od četvero finalista i dat ću sve od sebe u finalu, koje će za sve nas biti jako emotivno, da svojim nastupom zaokružim ovu predivnu priču", poručuje Alen koji je dosad ostvario čak tri pobjede, kao Aleksandra Prijović, Gabi Novak i Massimo.

ToMa je presretan što je finalist

U natjecanje za pobjedu ulazi i pjevač i radijski voditelj Tomislav Marić ToMa koji se u sezoni istaknuo vrhunskim utjelovljenjima raznih domaćih i stranih zvijezda među kojima su bili Toma Zdravković, Vesna Pisarović, Christina Aguilera i Jacques Houdek, a upisao je i dvije pobjede kao Josipa Lisac i Imagine Dragons. 

"Ususret finalu emocije su pomiješane jer se veselim svim točkama koje nas čekaju, ali istovremeno već osjećam nostalgiju jer se cijela ova avantura privodi kraju. Beskrajno sam sretan što sam se našao među finalistima, a prisutan je i osjećaj odgovornosti jer svojim nastupom želim opravdati tu čast. Gledatelje u finalu čeka eksplozija energije, zabave i emocija, puno dobre glazbe i, naravno, plesa. Ja vas svojim nastupom vodim u Norvešku, 1985. godine, a o kojem se izvođaču točno radi, ne propustite pogledati u nedjelju", najavljuje ToMa.

Mariji je žao što se rastaju

Glumica Marija Kolb, koja je kroz sezonu dokazala da osim glumačkog posjeduje i talent za pjevanje, ususret finalu ne skriva da će joj nedostajati plesne probe i dinamičan tempo showa. Jedna od njezinih najzapaženijih transformacija bila je Baby Lasagna, s kojom je pobijedila u 10. epizodi, a tijekom sezone osvojila je srca žirija i gledatelja u ulogama Maje Šuput, Cher, Dua Lipe, LMFAO-a, Marija Rotha i brojnih drugih.

"Jako nam je žao što se rastajemo jer smo se svi baš jako unijeli u cijeli ovaj proces. Presretna sam što sam se našla među finalistima i potrudit ću se da u finalu dam sve od sebe. Za posljednji nastup pripremam jednu mušku domaću transformaciju koja će nas vratiti u lude 90-e, bit će veselo i plesno, zato ove nedjelje nemojte propustiti zabavu", poručuje Marija.

Antonia Dora je upisala prvu pobjedu već u prvoj epizodi

Spektakl za finale najavljuje Antonia Dora Pleško koja je već u prvoj emisiji osme sezone upisala svoju prvu pobjedu. Nakon njega nizala je brojne uspješne uloge poput Miley Cyrus, Edith Piaf, Jelene Rozge, Petra Graše, Madonne i Guns N' Rosesa, a za finale je samoj sebi, otkriva, zadala veliki zalogaj.

"Biti finalist TLZP-a nestvaran je osjećaj i zahvalna sam žiriju, ali i ostalim kandidatima, koji su prepoznali trud koji sam uložila u sve transformacije i nagradili ih bodovima koji su me doveli ovdje. Čestitam ostalim finalistima i veselim se vidjeti njihove nastupe jer zaista, nakon svih emisija koje su iza nas, očekivanja su velika. Pripreme su u tijeku, a za svoj posljednji nastup spremam nešto posebno. Zadala sam si težak zadatak jer je u pitanju nastup koji je zahtjevan ne samo vokalno, nego i scenski – baš kako i priliči velikom finalu. Nadam se da će gledatelji uživati u mojoj zadnjoj transformaciji jednako kao i ja", govori Antonia.

Pročitajte više