Četiri riječi koje je Paltrow šapnula čovjeku koji ju je tužio postale su viralni hit

Screenshot: Twitter

GWYNETH PALTROW pobijedila je u sudskom sporu protiv muškarca koji je tvrdio da se zabila u njega dok je skijala i dobila je jedan dolar simbolične odštete koju je tražila u protutužbi. Prilikom izlaska iz sudnice glumica je dotaknula Terryja Sandersona po ramenu i šapnula mu nešto.

On je novinarima poslije rekao da mu je rekla "I wish you well" (hrv. "Želim vam dobro"). Ta je rečenica Gwyneth Paltrow u samo nekoliko sati od završetka suđenja postala viralni hit i mnogi su se korisnici društvenih mreža počeli sprdati i praviti memove.

"Odsad svima u mailovima pišem: 'Želim vam dobro'", "Kada ti bjelkinja kaže da ti 'želi dobro', znači te želi ispaliti iz rakete pravo u Sunce", "Trebalo bi normalizirati da se svima koji su nam učinili nepravdu govori: 'Želim ti dobro'", samo su neki od komentara na Twitteru.

Liječnik tražio 300.000 dolara odštete

Podsjećamo, Terry Sanderson, umirovljeni liječnik, pretrpio je potres mozga i četiri slomljena rebra u incidentu koji se dogodio 2016. godine. On je rekao da su ozljede dovele do traumatske ozljede mozga i tražio je više od 300.000 dolara odštete od Paltrow na građanskom suđenju.

Rekao je i da je žena, za koju je kasnije saznao da je Paltrow, skijala bez kontrole kada mu je naletjela na leđa. Sandersonov prijatelj posvjedočio je da je vidio kako se Paltrow zaletjela u bivšeg liječnika. Paltrow je, s druge strane, rekla da nije izazvala nesreću i da ju je Sanderson udario s leđa.

Porotnici su o ovom slučaju raspravljali dva sata nakon što saslušali dokaze. Stali su na stranu Gwyneth Paltrow presudivši da je Sanderson kriv. Glumica je nakon presude rekla da je zadovoljna ishodom.

Pročitajte više