Četvero najboljih na korak do 50.000 eura: Koga će "jeba" dovesti u finale?

Foto: Press

Koji od osam polufinalista ima "ono nešto", tko će zaraditi kritike žirija, a tko zaslužiti glasove publike i hoće li ta ista publika i ove subote biti bijesna zbog vlastite odluke? 

"Superstar", glazbeni spektakl RTL-a, u kojem se mladi, neafirmirani i perspektivni pjevači bore za titulu najboljeg i nemalu nagradu od 50.000 eura, ulazi u završnicu. Večeras točno od 20:15 sati gledatelje na glavnom kanalu RTL-a čeka polufinalna večer u kojoj će osmero miljenika publike (jer publika svojim glasom odlučuje tko prolazi dalje, a tko odlazi kući) glasom, stasom, simpatičnošću i "onim nečim" pokušati izboriti mjesto u finalu. Tih je mjesta točno četiri, što znači da će se večeras san o glazbenom uspjehu rasplinuti za polovicu kandidata koji će stupiti na pozornicu "Superstara".

Da ponovimo, osmero polufinalista su Hana Ivković, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj, Mia Ribić, Petar Šegedin, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško. Kandidati će u trećoj live emisiji "Superstara" uživo pred stručnim žirijem - Severinom, Nikom Turković, Tončijem Huljićem i Filipom Miletićem – izvoditi hitove, a njih, kao i gledatelje očekuje uzbudljiva glazbena večer puna dobre glazbe i sjajnih koreografija. Uz to, gledatelje očekuje i nekoliko iznenađenja – o nekima se još tajnovito šuti, a neke vam možemo otkriti. Uz to da u finale prolazi četvero kandidata, gledatelji koji će večeras biti uz "Superstar" mogu osvojiti sjajne nagrade uz koje sigurno neće zakasniti na finale omiljenog showa. A dok brojimo sate do početka polufinalne večeri, pitamo vas:

Pročitajte više