Charles skinuo sav novac s Ellinih računa? Izvori: On je kamikaza, a ne poduzetnik

Foto: Instagram

CHARLES PEARCE počistio je poslovne račune firme i obrta Elle Dvornik, piše Jutarnji list.

Kako tvrde njoj bliski izvori, Charles je skinuo novac s poslovnih računa firme Manijak i obrta Cruella. Navodno je neovlašteno, kao zaposlenik koji je imao pristupe tim računima, sav novac prebacio na svoj privatni žiroračun. Firma i obrt su zbog toga trenutno u blokadi. "On je kamikaza", rekao je izvor blizak Elli i dodao da je "smiješno Britanca zvati poduzetnikom".

Prema podacima Fine, ukupni prihodi firme Manijak d.o.o. u 2022. godini iznosili su € 219.843, što je smanjenje od 3.48% u odnosu na prethodnu godinu. U 2022. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 51.428, što je smanjenje od 8.10% u odnosu na prethodnu godinu.

Firma je ove godine blokirana ukupno četiri puta, s tim da je posljednji put blokirana 22. rujna i još je u blokadi.

Iako je tek ljetos potvrdila da se razvode, navodno je par još u travnju ove godine na pulskom Općinskom sudu u tajnosti podnio zahtjev za sporazumni razvod. Tome su prethodili mjeseci razdvojenog života.

Ellin odvjetnik za Index: Ne mogu komentirati slučajeve koji su u tijeku

Charles je, navodno, angažirao odvjetnicu iz Engleske, dok je Ellin odvjetnik Antonio Volarević. Njemu smo ranije poslali upit o trenutnim slučajevima koji se vode među Ellom i Charlesom.

"Zahvaljujem na Vašem upitu i razumijem interes, no radi poštivanja pravila struke i zaštite privatnih interesa klijentice i njezine obitelji, za sada nisam u mogućnosti komentirati slučajeve moje klijentice koji su u tijeku pred nadležnim tijelima", kazao je Ellin odvjetnik za Index.

Pročitajte više