Charlie Sheen i njegova supruga očekuju blizance

CHARLIE SHEEN, poznati glumac i njegova supruga, trgovkinja nekretninama Brooke Allen čekaju blizance. Charlieu je to već treći brak i nakon tri kćeri glumac će u proljeće dobiti sinove blizance. Naime, par je posjetio kliniku plodnosti te su izveli zahvat u kojem se odvajaju "muški spermiji od ženskih" kako bi 43-godišnji glumac napokon dobio sinove. U braku su nekoliko mjeseci, ali ih je jako razveselila vijest da je njihov zahvat ipak uspio.

"Ti si svinja. Žalosna, besposlena svinja, i, oh, da, žalosna i besposlena i zla i loša majka, idi i jebi se, žalosna, besposlena svinjo", pisalo je u e-mailu kojeg je Sheen poslao svojoj bivšoj supruzi, glumici Denise Richard s kojom ima dvije kćeri. 

Optužila ga dadilja za zlostavljanje vlastite djece

Denise mu je zabranila da viđa svoje kćeri, trogodišnju Samanthu i dvogodišnju Lolu, nakon što ga je dadilja optužila za zlostavljanje kćerki. "Dirao ih je po grudima i trbuhu i to na čudan način. Nijedan otac ne bi trebao tako dodirivati svoje kćeri", rekla je dadilja Alvarez koja je zbog toga dobila otkaz. Charlie još uvijek vodi parnicu sa bivšom ženom iako je i dalje nastavio viđati svoje kćeri. Treća kćer je nastala kao plod veze sa svojom bivšom djevojkom Paulom Profit. 

Charlie je ove godine proglašen najviše plaćenim američkim TV glumcem prema top listi časopisa TV Guide. Na vrh liste je došao zahvaljujući humorističnoj seriji "Dva i pol muškarca", u kojoj zarađuje čak 825 000 dolara po epizodi.

A.M.
Foto: Guliver/Getty

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.