Chefovi objavili da napuštaju Baniju: Hvala vam što smo mogli s vama dijeliti obroke

Foto: Facebook

EKIPA hrvatskih chefova, okupljenih na stranici Chef kuha doma, koji su neumorno kuhali za ljude na područjima pogođenima potresom, danas su na Facebooku objavili da napuštaju Baniju.

Podsjetimo, 7. siječnja su otvorili kuhinju u Sisku gdje im je svoj prostor ustupio restoran Cocktail 2. Kuhali su isključivo s donacijama od kojih su 80 posto donirale privatne osobe i kompanije.

"Chef koji je kuhao doma je postao Chef koji kuha u SISKU, a sad opet ide doma...

U međuvremenu je i Sisak postao dom, kao i Mošćenica, Glina i sva mjesta s dragim ljudima kojima smo mi dali topli obrok, a oni nama svoju toplu dušu.

Ovakvo iskustvo se dogodi jednom u životu.

Dragi naši, SVI: chefovi koji su pohrlili kuhati, donatori koji su isporučili i pomogli da mi kupimo nevjerojatne količine namirnica, neumorni volonteri, Siščani i Mošćeničani bez kojih više nitko od nas ne zna kako će moći započeti dan, svi vi koji ste nosili, vozili, prali suđe (lonce od 90 l !!!), rezali kruh (1600 šnita na dan !) i tako dalje i tako dalje...

Ima nešto u ljudima, kad podijele obrok zajedno, to postaje neraskidiva veza.

Hvala vam da smo mogli s vama dijeliti obroke, po 800 na dan.

Nezaboravno iskustvo.

Hvala još jednom, od srca", napisali su danas na Facebooku.

Chef koji je kuhao doma je postao Chef koji kuha u SISKU, a sad opet ide doma... U međuvremenu je i Sisak postao dom,...

Objavljuje Chef kuha domaPonedjeljak, 15. veljače 2021.

Pročitajte više