Chris Brown priznao zašto je pretukao Rihannu: "Pljunula mi je krv u lice i to me dodatno razjarilo"

Foto: Instagram

REPER Chris Brown navukao je na sebe gnjev svjetske javnosti kad je 2009. godine pretukao tadašnju djevojku Rihannu noć pred dodjelu Grammyja, a nedavno je snimio dokumentarni film o svom životu u kojem je, između ostalog, priznao zašto ju je pretukao.

U dokumentarnom filmu "Chris Brown: Welcome to my life” reper je prvi put progovorio o detaljima incidenta. Tvrdi da su se stvari počele komplicirati nakon što je Rihanni priznao vezu s djevojkom za koju je dotad tvrdio da s njom nikad nije bio. Izgubila je u njega povjerenje te mu nije mogla oprostiti, nakon čega su uslijedile brojne prepirke, ali i fizički sukobi.

Kobne večeri par je bio na zabavi na kojoj se pojavila i gore spomenuta djevojka. Rihanna je napravila scenu i počela plakati te su završili u Lamborghiniju. Reper tvrdi da ga je pjevačica manijakalno udarala i vrijeđala ga sve dok nije izgubio kontrolu i udario je šakom. Rasjekao joj je usnu, a ona mu je navodno pljunula krv u lice, što ga je dodatno razjarilo. Kad je naposlijetku vidio što je napravio, kaže da je ostao u šoku. Objasnio je i kako Rihannu i dalje voli te da se osjećao kao čudovište.

O sukobu je pričala i Rihanna prije nekoliko godina kod Oprah kad je izjavila da mu je oprostila te rekla kako je on ljubav njezinog života. Chris Brown nedavno je na Rihannu ponovo "bacio oko".

Pročitajte više