Chris Noth: U drugom nastavku "Seksa i grada" ćete vidjeti što je brak napravio Carrie i Faci

FACA, odnosno Mr. Big kojeg je u kultnom "Seksu i gradu" utjelovio Chris Noth, navodi kako je drugi nastavak filma također izrazito zabavan. "Puno je humora, što volim. Ali daje i sjajan uvid u vezu Carrie i Mr. Biga te u ono što im brak znači. Bez obzira na to koliko znate nekoga, brak mijenja neke stvari na neočekivani način. I to je proces učenja za Carrie i Mr. Biga. Puno sam uzbuđeniji zbog ovog filma nego što sam bio zbog prvog", naveo je Noth.

Noth je naveo i kako, suprotno nekim stvorenim uvjerenjima, i muškarci neprestano pričaju o svojim vezama te ne prestaju pričati o ženama koje su vječita tema svih njihovih "muških" razgovora. Otkrio je i kako je izrazito romantičan te kako je dok je bio mlađi pisao puno ljubavnih pisama.

Svjetska premijera filma 27. svibnja

Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu uskoro će se ponovno pojaviti u hrvatskim kinima. Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti dosad najveću avanturu svojih života. U dvije godine mnogo toga se promijenilo, a nekima od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće. Svjetska premijera filma je 27. svibnja.

Glavna protagonistica priče, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) u drugom dijelu "Seksa i grada" odlazi sa svojim najboljim prijateljicama, Samanthom Jones (Kim Cattrall), Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) u Abu Dhabi gdje ih čekaju mnoge avanture. Osim Penelope Cruz i Miley Cyrus, u "Seksu i gradu 2" pojavljuje se i bivši dečko glavne glumice, Aidan Shaw, koji će pomrsiti idealan brak Carrie i Face. S Aidanom će se Carrie susresti upravo u Abu Dhabiju, gdje Njujorčanke borave na poziv bivšeg Samanthina dečka koji tamo snima film.

"Napaljena Samantha gora je od djeteta koje vrišti od plača - dijete će se kad tad umoriti"

Novi nastavak će donijeti i nove brige za glavne likove pa će tako Samantha biti zabrinuta zbog starenja i spremna učiniti sve da zadrži mladenački izgled. Charlotte će biti zasićena obiteljskim životom i odgojem djece, dok će Miranda imati sasvim suprotne želje - da prestane raditi i postane kućanica.

Osim mnogih zapleta, ljubavi i koktela, film će biti prepun modnih kombinacija koje oduševljavaju žene diljem svijeta, dječjeg plača, ali i seksa, barem kada je nestašna Samantha u pitanju. Ili kao što je Carrie kazala: "Napaljena Samantha gora je od djeteta koje vrišti od plača - dijete će se kad tad umoriti".

Pročitajte više