Chrissy Teigen napala tipa koji je kritizirao Meghan Markle: "Govno jedno"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MANEKENKA Chrissy Teigen priskočila je u obranu Meghan Markle nakon što su je trolovi napali jer je u eseju za New York Post opisala spontani pobačaj koji je doživjela ovog ljeta.

S obzirom na to da je Chrissy (34) prije nekoliko mjeseci i sama izgubila sina Jacka, koji je prerano rođen te nije preživio, jasno je da je shvatila kroz što je Meghan (39) prolazila. Kad je vidjela da jedan korisnik piše da je Meghan esej napisala iz sebičnih pobuda, manekenka joj je odlučila priskočiti u pomoć.

"Današnja nagrada za apsolutno govno ide Marcu Giannangeliju. Čestitam ti, govno jedno", napisala mu je.

Kasnije je objavu obrisala.

"Ispričavam se, zaboravila sam da pokušavam biti bolja osoba", komentirala je nakon toga.

Giannangelijev tvit koji je izazvao Chrissyn bijes glasio je: "Zar itko zaista dovodi u pitanje bol i užas koji pobačaj izaziva ili ljudi kritiziraju Meghaninu odluku da napiše esej od 1000 riječi o sebi?"

Meghan je u eseju detaljno opisala jutro u srpnju kad je "znala da gubi svoje drugo dijete".

"Bilo je to srpanjsko jutro koje je počelo uobičajeno kao i bilo koje drugo. Napraviš doručak. Nahraniš pse. Uzmeš vitamine. Tražiš tu jednu čarapu koja nedostaje. Podigneš bojicu koja se zakotrljala ispod stola. Svežeš kosu u rep prije nego što izvučeš sina iz njegova krevetića. Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštru bol. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pjevušeći uspavanku kako bismo oboje bili mirni, vesela melodija bila je čist kontrast mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", opisala je Meghan.

>>Evo kako je kraljevska obitelj reagirala na vijest o Meghaninom pobačaju

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu držeći supruga za ruku. Osjetila sam da mu je dlan mokar i poljubila mu zglobove prstiju, mokre od naših suza. Zureći u hladne bijele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam zamisliti kako ćemo zacijeliti", piše.

Dodala je da gubitak djeteta znači nepodnošljivu tugu koju su osjetili mnogi, no rijetki o tome govore.

Pročitajte više