Christian Bale kao novi Batman

GLUMAC iz Walesa koji se proslavio u filmu "American Psycho" trebao bi vratiti popularnost čovjeku šišmišu koji je iz stripa stigao na filmsko platno.

Mnogi obožavatelji Batmana već su pomislili da svog junaka više nikada neće vidjeti na filmu nakon što je njegov lik prije šest godina unakazio George Clooney u "Batmanu i Robinu", a lošem filmu nisu pomogli ni Arnold Schwarzenegger, Uma Thurman i poznata manekenka Elle Macpherson,a li redatelj Christopher Nolan koji je režirao "Memento" nada se povratku staroj slavi.

Po njemu je 29-godišnji Bale idealan za ulogu Brucea Waynea koji se pretvara u Batmana jer ima "idealan spoj tamne i svjetle strane potrebne tom liku".

U dosadašnjim filmovima pojavile su se brojne hollywoodske zvijezde, a publika je najbolje prihvatila dva filma s Michaelom Keatonom u ulozi Batmana uz slavne partnere Jacka Nicholsona,Kim Basinger, Danny De Vita i Michelle Pfeiffer.

Dobro je prošao i film s Valom Kilmerom u glavnoj ulozi jer su pored njega publiku u kino dvorane privukli izvrsni Tommy Lee Jones i Jim Carrey, te popularna Nicole Kidman.

Pročitajte više