"Dovoljno Dirrty?": Hrvatski dizajner odjenuo Christinu Aguileru za nastup u LA-u

Foto: Profimedia

CHRISTINA AGUILERA se na nastupu u Los Angelesu pojavila u kreaciji hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana.

"Dovoljno Dirrty? Aguilera u po narudžbi napravljenoj Zigman kreaciji", napisao je dizajner uz fotografiju Aguilere u njegovom crvenom bodiju. U toj kreaciji Aguilera je otpjevala pjesmu Dirrty.

Zigmanov bodi odabrala je za nastup na LA Prideu, a outfit s hrvatskim potpisom osvanuo je i u brojnim američkim medijima. Magazin People tako je Aguilerin odabir opisao kao "kombinaciju koja vraća u prošlost, 20 godina ranije, kada je Christina objavila spot za pjesmu Dirrty". 

Uz bodi je Zigman za Christinu napravio i crveni kaput od istog materijala, a na društvenim mrežama objavio je i kako je nastajala kreacija.

Surađuje s Cardi B, Nicki Minaj, Ritom Orom...

Zigman već neko vrijeme niže svjetske uspjehe te surađuje s nekima od najpoznatijih svjetskih zvijezda.

Na popisu njegovih klijenata su Nicki Minaj, Rita Ora, Cardi B, Karol G, Megan Thee Stallion i brojne druge zvijezde koje danas vedre i oblače svjetskom glazbenom scenom. Tu su i bendovi Jonas Brothers i Little Mix. Osim njih, Zigmanove kreacije nosile su i voditeljice na Grammyju i Brit Awardsu.

"Rad sa zvijezdama je puno teži nego što se to obično misli. Njihovo odijevanje je pravi projekt na kojem obično radi 10 ili 15 ljudi. Modne kreacije za njih se ne rade od danas do sutra, već rad na njima traje mjesecima. Vani je to ozbiljan posao", objasnio je ranije za Index.

"Radim total look i želim da to što radim bude nešto potpuno novo, a ne komad odjeće koji se samo stilizira. Možda je to što sam izabrao teži put, ali ja sam njime zadovoljan", napominje. 

Pročitajte više