Ciganović na Indexu odgovara hejterima: "Dušane, često si na mojoj OnlyFans stranici"

Video: Index

NEVEN CIGANOVIĆ ovotjedni je sudionik Indexovih Paprenih komentara, projekta u sklopu kojeg će poznate Hrvatice i poznati Hrvati čitati komentare trolova i hejtera te odgovarati na njih.

>>Žanamari na Indexu odgovara hejterima: "Da, Marija, dosta se često skidam gola"

Apetit i mršavljenje

Komentar jedne Tereze bio je prvi kojeg se Cigi dohvatio. "Molila bih novinare da svaki dan bar tri puta objave sliku dotičnog jer mi je to najbolja dijeta, izgubim apetit momentalno", napisala je Tereza. "Pa evo, bilo bi i meni drago, Tereza, da objave svaki dan sliku s obzirom na to da vjerujem da si ti jedna debela, isfrustrirana krava koja uvijek kreće na dijetu od ponedjeljka. A ovako bi svaki dan bio ponedjeljak", nije štedio riječi Cigi.

"Nadam se da će uslišiti tvoje molitve i da ćeš smršaviti uskoro", zaključio je.

Zatim se Cigi primio Zrinke koja mu je poručila: "Mi debeli lako smršavimo, ali što ćeš ti koji izgledaš kao zadnja bakterija koju Domestos nije uništio?"

"Ja neću ništa, ja vodim računa o prehrani i trudim se zadržati liniju koju imam. A jednostavno, ja neću ništa, ne dam se, neuništiv sam", poručio je Zrinki.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Neven Ciganović odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Cigi automehaničar?

Josip se zabrinuo zna li Cigi promijeniti gumu na autu. "Stari, ne znam, ne znam ništa. Niti gumu niti ono kad mi se zgasi, ostanem tu gdje jesam, zovem vučnu službu, zovem frendove... Nemam ti pojma i da ti budem iskren, ni ne zanima me", rekao mu je Cigi.

"Izgleda kao vibrator", zaključio je Dušan u jednom komentaru. "E pa, Dušane, ja mislim da tvoj vibrator izgleda prije kao ja. Inače, Dušan je jedan od redovitih posjetitelja moje OnlyFans stranice. Tu smo specijalnu ediciju vibratora napravili baš za te redovite posjetitelje, s mojom slikom i tetovažama tako da, Dušane, želim ti sretno nabijanje i dalje", kaže na to Cigi.

Jozo je poručio da mu je Neven "prekrasan". "Hvala ti, Jozo, frende. Ali vjerujem da je to bilo u navodnicima", zaključio je Cigi. Ivanu je poručio da mu nije loša ideja da Cigi i Marko Grubnić završe u saboru. "Možda to bude moj sljedeći potez", poručio je.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Neven Ciganović odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Je li Cigi ogorčen?

Vivana se požalila na "Cigijevo pljuvanje po svima o kojima se napišu dva članka". Je li ogorčen, zapitala se. "Izgleda da je takva situacija na sceni da nemam o nikome što dobro za reći, barem o ovima o kojima se piše. Ogorčen sam jer je takva scena, što ti nisi?" kaže Cigi.

Kristini koja ga je usporedila s "Kenom koji želi biti barbika", Cigi je pokazao tetovažu na vratu na kojoj piše da ga je, kao i Barbie, napravio Mattel. "Tako da znaš da dolazimo iz Kine", dodao je.

Petar je predložio da Nevenova faca završi na kutiji laksativa. "Pa ja bih reklamirao i laksative, zašto ne? Ako mogu ljudima olakšati dušu, ne bi mi bio problem", kaže Cigi.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Neven Ciganović odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

Černobil

"Koja je razlika između Ciganovića i Černobila? I jedan i drugi su u fazi raspada, jedino Ciganović je preživio nuklearnu katastrofu", pokušao je složiti vic jedan Đuro.

"Ovo je jedna baš dobra. Prigodna, jer ako dođe do nuklearne katastrofe, znam da ću ja jedini preživjeti", rekao mu je Cigi i dodao da voli sve viceve na račun svojih plastičnih operacija. "Nekad mi budu smiješni, ovaj mi nije jedan od duhovitijih, nema baš logike ni u prvom ni u drugom dijelu", dodao je.

Mario je zaključio da Cigiju "muškarci zavide, a žene ga žele". "E vidiš, Mario, vjerujem da se teško nosiš s tom činjenicom, ali i muškarci me žele, a žene mi zavide", poručio mu je Neven.

Osvrnuo se i na komentar o "retrovizorima u bradi". "To nisu implantanti, a došlo mi je da tužim kirurga jer mi nije htio ugraditi implantante, nego je rekao da vježbam. Ali dobro da je tako jer sam vidio da se i prirodnim putem može dobiti ovaj željeni oblik koji ti nazivaš retrovizorima", otkrio je Ciganović.

@index.hr

PAPRENI KOMENTARI Neven Ciganović odgovara na komentare Indexovih čitatelja 🌶️

♬ original sound - Index.hr

"Ponekad se pogledaj u te retrovizore. Dobro će ti doći", zaključio je.

Sviđaju vam se naši Papreni komentari? Pripremite se, stiže još...

Pročitajte više