Cijela Hrvatska (osim Lovrena) zahvaljuje ovoj ženi. Jasno je i zašto

Foto: Instagram

BABY LASAGNA pobijedio je na Dori s čak 247 bodova publike, no na natjecanje je ušao igrom slučaja. HRT je Lasagnu držao kao rezervu te je ovogodišnji pobjednik svoju priliku dobio tek nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od natjecanja. Sad joj svi zahvaljuju.

"Hvala, Zsa Zsa, da ti nisi otpala, išli bi na Euroviziju s Vinkom i Lying Eyes", "Zsa Zsa napravila više za Hrvatsku nego Tuđman", "Nacionalni heroj", "Zamislite svijet u kojem Zsa Zsa nije odustala od Dore", "Ne nose svi heroji plašteve", "Ustat pa reć: hvala, Zsa Zsa", pišu tviteraši.

Zsa Zsa nakon pobjede Baby Lasagne: Presretna sam

Inače, Zsa Zsa se oglasila na Instagramu nakon pobjede Baby Lasagne. "Apsolutno podržavam i presretna sam što se zbog ovih ludih okolnosti izrodilo takvo pozitivno ludilo. Iskoristio si priliku najbolje moguće. Ja sam sretna", poručila je.

Podsjetimo, Zsa Zsa je trebala nastupati na Dori s pjesmom Probudi usne moje, no odustala je od natjecanja. Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a sljedeći na redu za ulazak u natjecanje bio je upravo Baby Lasagna.  

Pročitajte više