Cijena karte za koncert Celine Dion u Zagrebu penje se i do 7000 kuna

Foto: Press

CELINE DION će u sklopu svoje svjetske turneje "Courage" zapjevati i u Zagrebu, i to 5. lipnja 2020. godine. Koncert će se održati u najvećoj zagrebačkoj dvorani, Areni, a prodaja ulaznica počet će 4. listopada.

Cijene se kreću od 450 kuna do čak 6890 kuna, koliko košta paket The Diamond Vip Package. U tu cijenu uključena je jedna ulaznica u VIP parteru u prva dva reda, dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste, kolekcija poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena te prigodna VIP akreditacija turneje s vezicom.

"Iznimno sam ponosan i velika mi je čast biti organizator koncerta Celine Dion u Zagrebu, posebno ako uzmemo u obzir kako se radi o jedinom njezinom koncertu na ovim prostorima. Više od deset godina želio sam Celine Dion dovesti u Hrvatsku i publici priuštiti jedinstveni glazbeni doživljaj koji do sada nije viđen na ovim prostorima i koji će se dugo pamtiti. Moj dosadašnji rad i suradnje s izvođačima poput Bocellija, Bublea, Stewarta, Brightman i drugih postale su referenca koja je dovela do preporuka izvođača koji su do sada nastupali u Hrvatskoj i s kojima sam imao priliku surađivati. Pri tome bih ponajprije izdvojio preporuke timova glazbenih zvijezda Andrea Bocellija i Roda Stewarta. Njihova iznimno pozitivna iskustva u Hrvatskoj zasigurno su značajan doprinos u promoviranju Zagreba i Hrvatske kao poželjnih koncertnih destinacija. Naročito me veseli činjenica što se sve više svjetskih izvođača odlučuje za nastupe u ovom dijelu Europe pa je tako Zagreb postao jedna od destinacija svjetske koncertne rute. Zbog toga pozivam sve zainteresirane da svoje ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni spektakl osiguraju na vrijeme. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga ne sumnjam kako će koncert 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe", rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe, inače Severini novi menadžer.

Pročitajte više