Cindy Crawford o intervjuu s Oprom 1986.: Bila sam dijete, to nije bilo u redu od nje

Screenshot: YouTube

U DOKUMENTARNOJ seriji The Super Models, najpoznatiji modeli 90-ih progovorili su o detaljima iz svoje prošlosti. Linda Evangelista otkrila je da ju je bivši suprug Gérald Marie zlostavljao, a Cindy Crawford prisjetila se intervjua s Oprom Winfrey iz 1986. godine, piše Daily Mail.

Svijet je Cindy upoznao kad je prvi put gostovala u showu Oprah Winfrey, zajedno sa svojim predstavnikom Elite Modeling agencije, Johnom Casablancasom. U isječku prikazanom u dokumentarcu Oprah predstavlja mladu manekenku, a onda upita: "Je li oduvijek imala ovakvo tijelo? Ustani samo na trenutak, ovo je ono što ja nazivam tijelom." 

Sad je tek shvatila da to nije bilo u redu

Cindy se nervozno smiješila, a onda ustala i dopustila publici i gledateljima da je vide.

"Bila sam kao neka pokretnina ili dijete, vide me, ali ne i čuju. Kada to pogledate današnjim očima, Oprah kaže ustani i pokaži mi svoje tijelo. Pokaži nam zašto si vrijedna biti ovdje. U tom trenutku to nisam prepoznala i gledajući iz sadašnje perspektive pomislila sam: 'O moj Bože, to stvarno nije bilo u redu.' Posebno od Oprah", ispričala je Cindy u dokumentarcu.

Oprah je ispitivala i Johna o obučavanju modela. "S Cindy je bilo mnogo više rada na psihi, nije bila sigurna želi li biti model... i malo po malo, njezine ambicije rastu. Shvaća da ako želi, može biti broj jedan u poslu", rekao je on u intervjuu.

Padala u nesvijest na snimanjima

Cindy je u dokumentarcu otkrila i da se često znala nesvijestiti od gladi tijekom napornih snimanja. 

"Imala sam 20 godina, napustila sam fakultet kako bih bila model u Chicagu i bilo je super. Zarađivala sam 1000 dolara dnevno. Tamo je glavni posao bio katalog. Bio je jedan glavni fotograf, Victor Skrebneski, definitivno mentor u modnoj industriji i kada je Victor rekao ne miči se, nisi se pomaknuo. Tamo sam se onesvijestila više puta. Pogotovo neposredno prije ručka, padnete u nesvijest. A onda bi te podigli i sve bi ponovili", ispričala je.

Pročitajte više