Čisti luksuz: Pogledajte kako izgleda najskuplja vila na Index Oglasima

NA INDEX OGLASIMA prodaje se čak 109 tisuća nekretnina i među njima je zaista velik broj luksuznih vila od kojih zastaje dah. Ovo je najskuplja od njih. Jedinstvena i ekskluzivna vila nalazi se na otoku Čiovu i prodaje se za nevjerojatnih 7 i pol milijuna eura ili približno 55 milijuna kuna!

Cijeli oglas s više fotografija možete pogledati OVDJE.

Vila se rasprostire na 980 metara kvadratnih stambene površine te ima tri etaže. Na njima je raspoređeno pet spavaćih soba, dva velika dnevna boravka, kuhinja, dvije blagovaonice te nekoliko kupaonica. Ne smijemo zaboraviti spomenuti ni vinski podrum, prostor gdje se nalazi biljar te spa područje u kojem su hamam, ruska sauna i mali bazen. 

U sklopu vile nalazi se i apartman za poslugu sa zasebnim ulazom, a sadrži jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak. Kuća je u potpunosti opremljena luksuznim talijanskim namještajem.

Cijela kuća je obložena u dobro poznatom bračkom kamenu, a podovi su obloženi u tikovini ili u visoko kvalitetnoj keramici te imaju podno grijanje. Po čitavoj kući su ugrađeni zvučnici, a to uključuje i terasu, bazen te područje gdje je roštilj.

Ukupna površina zemljišta iznosi 1.500 metara kvadratnih. Ispred kuće je grijani vanjski bazen, sunčalište te vanjski tuš. Okućnica je kultivirana i uređena raznim voćkama, palmama, a ima i sistem automatskog navodnjavanja. 

Na slikama se jasno vidi koliko su more i prilaz istome udaljeni od samog posjeda, a do Zračne luke Split automobilom se dođe za 25 minuta. 

Pročitajte više