Čitatelji Indexa izabrali: Ovo su tri najljepše djevojke na Miss Universe Hrvatske

Foto: Press

ČITATELJI Indexa u anketi koju smo postavili birali su najljepšu kandidatkinju za Miss Universe Hrvatske, koji će se održati u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Od ukupno 15 finalistica, najviše je glasova (3221) u trenutku pisanja ovog teksta dobila Ana Marjolović (28) iz Zagreba.

Drugo mjesto zauzela je 18-godišnja Laura Aleksa iz Đakova s 1630 pozitivnih glasova, a treće 22-godišnja Anastasia Ičević iz Vukovara s 1599 glasova. Najgore je prošla 20-godišnja Lana Vuković iz Splita, koja je dobila 1349 negativnih glasova. Koja će od djevojaka pobijediti, saznat ćemo 6. svibnja.

Prvi put se natječu udane žene

Pobjednicu očekuje i puno nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura, a osim u Meksiko, ona će, kao posebna gošća, u listopadu otputovati u Dubai. 

Podsjetimo, Miss Universe Hrvatske će predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe koji će se sredinom studenoga održati u Meksiku. Nakon što su se na posljednjem svjetskom izboru Miss Universe prvi put u povijesti natjecale udane žene i majke, taj trend nije zaobišao ni Hrvatsku.

Prvi put u povijesti na izboru Miss Universe Hrvatske sudjelovat će čak dvije udane žene. Dok borave u Zagrebu, djevojke će snimati promotivne razglednice i birati garderobu i obuću koju će nositi na izboru. U nastavku priprema djevojke odlaze u Dubrovnik.

Pročitajte više