Član žirija Masterchefa s 14 godina otišao u sjemenište: Mojima je bilo drago

Foto: Press

STJEPAN VUKADIN iz Rogoznice, jedan od članova žirija Masterchefa, u razgovoru za InMagazin ispričao je kako je s 14 godina otišao u sjemenište sa željom da postane svećenik. No shvatio je da je njegov pravi poziv kuhanje.

"Probudim se mislim o tome, navečer misliš o tome. Znaš ono kad se zaljubiš, pa misliš o toj curi čim se probudiš, pa navečer kad ideš leći, tako je meni to nekako izgledalo. Rekao sam svojima, rekao sam stricu, rekao sam župniku don Filipu i njima je bilo drago u biti, što je to sve tako", ispričao je Stjepan koji je kasnije ipak upisao školu za kuhara.

Član žirija Masterchefa Stjepan Vukadin otkrio sve o ljubavi prema kuhinji

S 14 godina otišao je u sjemenište i zamalo postao svećenik. No onda je shvatio da je njegov pravi poziv kuhanje. Chef Stjepan Vukadin danas je jedan od najboljih mladih kuhara, a gledamo ga i kao člana žirija MasterChef. Sve o svojem kulinarskom, ali i privatnom putu, podijelio je s našom ekipom. 😊

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 27. rujna 2021.

"Sjećam se pokojne babe, kad je radila puru i miješala sat, sat i pol vremena, bio sam nešto i oko strica dok je radio gradele, tu je nekako krenula moja ljubav prema kužinavanju", rekao je.

Dodao je kako mu je najveća kritičarka u poslu njegova supruga.

"Mislim da je moja draga Katarina, žena, njenih kritika se nekako, neću reći bojim, ali ona mi je tu najveći kritičar, najveća podrška. Kad izbacim neko novo jelo na meniju, ona je među prvima koji ga proba", ispričao je Stjepan.

"Nama kuharima je nekako, ja bih rekao najmrskije kuhati za sebe. Tako da, što god nam netko sa strane spremi. Bitno da je kuhano, bitno da je na žlicu. Znamo koliko je teško kuhati i zadovoljiti gosta", zaključio je. 

Pročitajte više