Claudia Beni ima 34 godine, osjećate li se staro?

Screenshot: Youtube

GLEDATELJI showa Tvoje lice zvuči poznato tijekom nastupa glumca Fabijana Pavla Medvešeka prisjetili su se lica koje već podugo nismo vidjeli u javnosti. 

Radi se o Claudiji Beni koja je karijeru započela kao članica grupe Teens koja je bila veliki hit krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih, a vrhunac karijere doživjela je 2003., kad je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu. 

Danas živi podalje od svjetala pozornice, radi u obiteljskom biznisu i posvećena je obitelji. 

Claudia radi u specijaliziranoj trgovini za distribuciju i prodaju kave u Matuljima, sretno je udana i ima dvije četverogodišnje blizanke. 

2002., nakon razlaza s Teensima, započela je samostalnu karijeru, a prvi je album, pod nazivom Claudia, snimila kad joj je bilo samo 16 godina. 

Već je iduće godine pobijedila na Dori s pjesmom Više nisam tvoja te je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu koji se te godine održavao u Rigi, gdje je osvojila 15. mjesto. 

Snimila je i drugi album Čista kao suza te ponovo nastupila na Dori 2006., a ubrzo zatim se povukla iz javnog života. Doznalo se da radi u jednom frizerskom salonu u Opatiji, a 2013. godine je zapjevala u bendu Koktelsi. 

Claudiju je u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato utjelovio glumac Fabijan Pavao Medvešek. Njegov nastup poprilično je zabavio žiri. "Da si se ti umjesto Claudije pojavio s ovom pjesmom na Eurosongu, pobijedio bi. Ovo je bilo jako zabavno", poručio mu je Mešin, a i Nives je rekla kako joj je uljepšao večer.

Sudeći po komentarima, njegov je nastup zabavio i gledatelje showa. 

"Bas me nasmijao, hahaha bravo", "Prejak", "Al sam se nasmijala pregenijalno čak sam i ja zaplesala. Vrh", "Kralj me nasmijao do suza, sve pohvale", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više