Claudia Schiffer u novoj kampanji: Stil, osobnost i sofisticiranost

SURADNJA cijenjene tvrtke koja proizvodi kozmetičke preparate, Elizabeth Arden i modne dizajnerice Alberte Ferretti urodila je plodom. Kreirali su novi parfem čije će zaštitno lice u promotivnoj kampanji biti jedna od najpoznatijih svjetskih top manekenki, Claudia Schiffer.

"Velika mi je čast što su upravo mene izabrali za zaštitno lice parfema Alberte Ferretti. Alberta i ja smo zajedno radile dugi niz godina i divno je što ponovno surađujemo na ovako uzbudljivom projektu. Njezine kolekcije uvijek ističu ženstvenost i eleganciju što se vidi i u ovom parfemu", rekla je Schiffer.

Za njezin status supermodela uvelike je zaslužan Karl Lagerfeld

"U Claudiji smo pronašli idealan vizualni prikaz našeg brenda i sofisticiranog novog mirisa", objasnio je Ron Rolleston, član uprave tvrtke Elizabeth Arden. Sam parfem je inspiriran ženskom senzualnošću, a Ferretti je osobe kojima je namijenjen opisala kao moderne žene s mnogo stila i sofisticiranosti te izražene osobnosti. "Claudia predstavlja upravo takvu ženu", rekla je Alberta.

Claudia se jedno vrijeme nije pojavljivala na revijama niti na naslovnicama časopisa. Naime, kada se 2002. godine udala za producenta Matthewa Vaughna, uzela je dužu stanku kako bi se posvetila obiteljskom životu te odgoju sina Caspara i kćerkice Clementine. No, vratila se u velikom stilu i radi samo najbolje kampanje.

Za njezin status supermodela uvelike je zaslužan Karl Lagerfeld koji ju je primijetio još kao mladu manekenku i već je više od dvadeset godina jedna od njegovih stalnih suradnica koje dizajner odmilja zove "muzama".

I.M.L.
Foto: JLP, Vogue

Pročitajte više