Cohen otkrio zašto je baš Bakalova dobila ulogu njegove kćeri među 600 kandidatkinja

Foto: Instagram

MARIA BAKALOVA, 24-godišnja glumica iz Bugarske koja u nastavku Borata glumi 15-godišnju kćerku naslovnog lika, prije pojavljivanja u filmu bila je potpuno anonimna, a sad su mnogi puni hvale za njezin performans, prije svih Sacha Baron Cohen.

Bakalova koja u nastavku Borata glumi konzervativnu novinarku i Boratovu kćer Tutar odabrana je među 600 drugih kandidatkinja, otkrio je Cohen nedavno.

"Ona je nevjerojatna glumica", rekao je Cohen u showu Good Morning America. "Razgovarali smo sa 600 mladih žena diljem svijeta i ona je urnebesna. Ona je jedna od najhrabrijih glumica u povijesti", rekao je.

"Urnebesna je i sposobna je iznijeti scenu i rasplakati vas. Zbog toga je na kraju i dobila ulogu. Kad smo radili scenu prekida u filmu, morao sam to zaustaviti jer sam osjetio kako postajem prilično emotivan. Ona je jedinstvena. Zamislite da prvi put dolazite u Ameriku i igrate ulogu sa stvarnim ljudima u nekim zastrašujućim situacijama. Prebrodila je sve. Ona je otkriće", dodao je.

Cohen je imao toliko riječi hvale za Bakalovu da je rekao i kako bi bila travestija da njezin performans ne bude nominiran za Oscara.

Nastavak Borata, Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, dostupan je od prošlog tjedna na Amazon Primeu te i dalje izaziva brojne reakcije.

Pročitajte više