Cohen uzvratio Trumpu koji ga je nazvao ljigavcem: Ni ti meni nisi smiješan, ali...

Foto: Press

SACHA BARON COHEN uzvratio je Donaldu Trumpu nakon što ga je predsjednik SAD-a nazvao ljigavcem koji uopće nije smiješan.

"Prije nekoliko godina pokušao me prevariti. Bio sam jedini koji je rekao: 'Nema šanse. Ovaj je lažnjak.' Ne znam ništa o njemu, osim da me probao prevariti", rekao je Trump o Cohenu, no nije se dugo čekao odgovor britanskog komičara.

Cohen, zvijezda Borata, čiji je nastavak izašao u petak, jučer je na Twitteru Trumpa nazvao rasističkim lakrdijašem, i to na svom službenom profilu, a ne na profilu Borata s kojeg je zezao Giulianija. 

"Donalde, cijenim besplatnu reklamu za Borata! Priznajem, ni ti meni nisi smiješan, ali ipak ti se čitav svijet smije", poručio mu je Cohen. "Uvijek tražim rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon 20. siječnja. Razgovarajmo!" dodao je. 

Borat 2 dobio je brojne pohvale nakon izlaska u petak, a osim scene u kojoj Maria Balakova, koja glumi novinarku u filmu, ulazi u Bijelu kuću, najviše pažnje privukla je epizoda s Rudyjem Giulianijem, bivšim gradonačelnikom New Yorka, a današnjim odvjetnikom Donalda Trumpa, kojeg su Cohen i Balakova uhvatili s rukom u hlačama.

Pročitajte više