"Čokoladni šupak" - belgijski hit koji se brzinom munje širi Europom

INCREDIBLE EDIBLE ANUS naziv je nove belgijske čokolade koja je u vrlo kratkom vremenu postala pravi hit. Ove belgijske praline fina je čokolada u obliku anusa koja se može kupiti putem službene stranice ili eBaya, a možete izabrati između tamne i bijele čokolade. Kutija ovog proizvoda košta oko deset dolara.

Ako ste ikada lutali gradom očajnički pokušavajući u izlozima naći savršen poklon za majku, djevojku ili prijateljicu, osjećajući se kretenski zureći u sve te izloge s blještavim reklamama, ali bez pravog poklona za vaše bližnje, belgijska tvornica čokolade ima pravo rješenje za vas - čokoladne praline u obliku anusa.

Izumitelj ove neobične delicije tvrdi da, osim što se odnosi na vašu seksualnost, ova čokolada ima "afrodizijski učinak i savršena je za ljubavnike koji u svojoj vezi žele malo izazova i akcije". Praline su trenutno povučene sa tržišta, ali tvrtka koja ih proizvodi obećala je da će se opet naći u prodaji 26. svibnja.

Osim čokoladica, dostupna je i srebrna figurica u obliku anusa, "kvalitetan proizvod ovjekovječen u srebru koji je otporan na svakidašnju uporabu, unikatan je elegantan i provokativan poklon za vaše bližnje".

K.H.

Pročitajte više