Colin Farrell progovorio o bolesnom sinčiću: Točno je onakav kakav treba biti



IRSKI glumac Colin Farrell izjavio je da ne pati zbog zdravstvenog stanja svog sina. Nadodao je kako ne smatra da je njegov sin bolestan. Njegov šestogodišnji sin James boluje od rijetke genetske bolesti koja utječe na kretanje, govor i razvoj. Unatoč simptomima njegova stanja, Farrell je izjavio da jedva primijeti da je maleni bolestan, a shvati to tek kad gleda sina u igri s ostalim vršnjacima.

"Shvatim da je drugačiji od drugih kad ga gledam u igri s djecom njegovih godina. Tada shvatim da on ima problema", rekao je Farrell. "No, inače ne gledam na njega kao na nekog bolesnog. Od prvog dana mislim da je on točno onakav kakav treba biti. Najljepše stvari koje vam se u životu dogode su neplanirane, a takav je meni James. On je dar te nam nije donio nikakav osjećaj srama ili bola", izjavio je Colin.

Izjavio je i da je sretan što ima novca pa može Jamesu priuštiti lijekove koji mu trebaju. "Imati novca je odlično, stvarno sam sretan po tom pitanju. Mogu priuštiti Jamesu lijekove, one najbolje. Zaista mi je žao ljudi koji nemaju takve uvjete pa se nalaze u bezizlaznim situacijama", rekao je zgodni Irac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.