Colinu Farrellu morala glumiti orgazam?

VELIKI broj žena sanja o tome da završi u krevetu s irskom filmskom superzvijezdom Colinom Farellom, ali je jednoj od njih, barem ako je vjerovati članku u britanskom listu "Sunday Mirror", ispunjenje takvih snova nije ispunilo očekivanja.

"Mirroru" je svoje razočarenje prenijela 24-godišnja Angelique, Francuskinja koja je donedavno radila kao njegovateljica djece Woddyja Allena.

30-godišnjeg irskog glumca je upoznala na snimanju novog Allenovog filma u kojemu, pored Farrella glumi i Ewan MacGregor. Angelique je, navodno, dala otkaz Allenu kako bi nastavila karijeru foto-modela, ali ju je Allen u znak zahvalnosti za predanu službu, pozvao da bude gost na snimanju.

Angelique tvrdi da je nakon upoznavanja glumca završila u njegovoj sobi u hotelu "Savoy".

Angelique potom u članku detaljno opisuje kako su vodili ljubav, te tvrdi da je Farrell bio toliko uzbuđen da nije imao vremena koristiti kondom.

Međutim, na Angelique, usprkos toga što su ljubav vodili čak tri puta, nije ostavio bog-zna-kakav dojam. "Seks je ukupno trajao 10 minuta", kaže Angelique i Farrellovo ljubavničko umijeće uspoređuje s "čitanjem priručnika".  Angelique tvrdi da je sve vrijeme morala glumiti orgazme.

Iz sobe je, tvrdi Angelique, izašla nakon sat vremena i petnaest minuta, odnosno tri sata nakon što je bila upoznala glumca.

Slijedeću večer ga je vidjela u društvu s kineskom glumicom Gong Li, te je, usprkos toga što su izmijenili nekoliko SMS-poruka, bila "emocionalno povrijeđena", vjerujući da je njihov hotelski susret "nešto značio".

Angelique se nakon toga vratila u svoj rodni Montpelier. "Mirrorovom" novinaru je rekla kako vjeruje da je jedan od razloga za Farrellovu sklonost promiskuitetu i taj što je "slab u krevetu".

"Mogao je imati francusku ljubavnicu koja bi ga naučila par trikova, ali je sa mnom tu priliku propustio." - tvrdi Angelique.

D.A.

Pročitajte više