Colonia u Vodice dovela atraktivne plesačice, izvođači na probu dolazili ravno s plaže

LIJEPO vrijeme, opuštena atmosfera, press konferencija i generalna proba obilježili su drugi dan CMC festivala u Vodicama. Barem što se dnevnog dijela programa tiče. Izvršni direktor CMC televizije, Mario Kovač u opuštenom je ozračju otvorio pressicu i dao nagradu festivala gradonačelnici Vodica Branki Juričev Martinčev. "Drago mi je što smo u Vodicama okupili zaista kvalitetne izvođače i pjesme s festivala će biti hitovi još dugo nakon završetka CMC festivala", rekao je Mario Kovač.

"Festival okupio sve najbolje s hrvatske estrade u 2010. godini"

Direktor festivala, Želimir Babogredac rekao je kako CMC festival koji je revijalnog karaktera predstavlja sve dobro što je na našoj estradi napravljeno u posljednjih 4 - 5 mjeseci te ono što će u sljedećih nekoliko mjeseci obilježiti 2010. godinu. "Produkcijski smo postigli nivo koji će dobro izgledati u televizijskom formatu", rekao je direktor  Babogredac.

"Mi ovaj posao radimo s ljubavlju, ali trebamo i novac"

U sklopu press konferencije predstavljena i ZAMP-ova kampanja "Glas autora" čiji je cilj podići svijest o autorskim pravima hrvatskih glazbenih autora. "Mi ovaj posao radimo s ljubavlju, ali trebamo i novac", rekla je Antonija Šola dok je skladatelj, tekstopisac i član grupe Colonia, Boris Đurđević istaknuo da su najveći problem mladi među kojima treba podizati svijet o važnosti autorskih prava. "Djeca surfaju po internetu, skinu si 50 gigabajta pjesama, jer misle da je to besplatno i onda dijele po razredu. Njih najviše treba educirati", rekao je Đurđević.

Colonia dobrom probom najavila atraktivan večerašnji nastup

Poslijepodne u Vodicama bilo je rezervirano za probu na središnjoj pozornici. Iako se najavljivala kiša, na nebu nije bilo niti jednog oblaka što je posebno veselilo izvođače koji su došli ravno s plaže, gotovo mokri. Pred pozornicom se okupio i lijep broj znatiželjnika koji su sve sa zanimanje promatrali. Živahne Feminnemke se nisu nimalo umorile na sportskim igrama pa su na probi pokazale da za navečer pripremaju atraktivan nastup. Grupa Colonia na festival je došla među zadnjima, ali probu su odradili vrlo profesionalno. Indira je došla u zanimljivoj, ljetnoj haljini i okružena atraktivnim plesačicama izvela je pjesmu "Stranac" kojom će večeras nastupiti na revijalnom dijelu CMC festivala Vodice.

Pročitajte više