Ćorluka ekskluzivno za Index: Iva je osoba koju volim!

VIJEST da se Vedran Ćorluka, bivši Dinamovac i veliki miljenik djevojaka, zaručio za Ivu Buzov odjeknula je u domaćim medijima, a Index vam ekskluzivno donosi njihove dojmove nakon tako važnog životnog koraka, kao i planove u Manchesteru, u kojem trenutno namještaju dugo željeni stan. "Dugo se znamo i u njoj sam našao sve što mi treba", priča nam zaljubljeni nogometaš i dodaje kako, nakon zaruka, s Ivom "misli ozbiljno".

Studentica zagrebačkog Pravnog fakulteta i zaručnica Vedrana Ćorluke, Iva Buzov, pridružila se nedavno svom odabraniku u Manchesteru, gdje je par kupio stan i dane provodi u kupnji namještaja i ostalih sitnica za njihov novi dom. Iva nam je priznala kako joj smeta interes medija, koji nekad nadilazi granice dobrog ukusa: "Stalno nas maltretiraju, zato kad smo u Zagrebu ne idemo van, uglavnom smo doma".

Izjava Vedrana Ćorluke

Iako se pridružila dragom, koji se zbog angažmana u klubu Manchester City preselio u Englesku, Iva nema namjeru zapostaviti fakultet, što Vedrana izrazito raduje. "Poštujem i cijenim njenu odluku, to je jedna velika vrlina zbog koje sam je i zavolio, ona jednostavno želi završiti faks. Učit će ovdje, a kad budu ispiti, vratit će se u Zagreb i polagati", otkriva nam Vedran Ćorluka.

"U Ivi sam našao sve što mi treba"

Popularni nogometaš priznaje da je Velikogoričanka u potpunosti osvojila njegovo srce, u što se domaća javnost mogla uvjeriti vidjevši suze na Dinamovom stadionu, koje je Vedran navodno pustio zbog svađe s djevojkom. "Iva je osoba koju sam tu doveo, koju volim i kući je ne bih poslao nikad. Dosta se dugo znamo i u njoj sam našao sve što mi treba. Sad smo u Manchesteru, opremamo stan i uživamo u svemu. Ne može bolje!", iskren je nogometaš.

Preseljenje i adaptacija u novoj sredini zasad su im prioriteti, pa nam otkrivaju kako će brak malo pričekati. Ipak, Vedran i Iva ne skrivaju entuzijazam kad je riječ o vjenčanju, pa nam uzbuđeno najavljuju: "Čim smo se zaručili, znači da mislimo ozbiljno. Tako da kad vjenčanje bude, a bit će, znat će svi!".

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više