Courtney Cox o bivšem mužu: David Arquette je moj najbolji prijatelj

HOLIVUDSKA glumica najpoznatija po svojoj ulozi u legendarnoj humorističnoj seriji "Prijatelji" Courtney Cox priznala je američkim medijima da joj je njezin bivši muž David Arquette i dan danas najbolji prijatelj. Courtney i David bili su u braku 11 godina, a 2010. godine odlučili su se razvesti.

"On je moj najbolji prijatelj. Bez obzira što se dogodilo u budućnosti, on će ostati moj najbolji prijatelj", izjavila je emotivna Courtney koja je nedavno podržala Davida na njegovoj proslavi godine dana bez alkohola.

Par ima 7-godišnju kćer Coco. Osim kćeri, dijele i produkcijsku kuću kojoj su ime dali spajanjem njezinog imena i njegova prezimena "Coquette Productions". Kompanija uspješno posluje, iako su mnogi nagađali da je posljednja serija koju su producirali, nazvana "Deseta godina", zapravo o njihovom propalom braku: "Serija nije o meni i Davidu, iako ima par sličnih detalja. Htjeli smo ispričati priču o paru koju je nakon prekida dugogodišnjeg braka uspio ostati blizak. Serija ipak priča drugačiju verziju".

Pročitajte više