Courtney Love napala Grohla i Novoselića: "Bogate se na Kurtu i uzimaju naš novac"

Screenshot: YouTube

COURTNEY LOVE je krenula u online ofenzivu. Naime, na Instagramu je iznijela niz ozbiljnih optužbi na račun Davea Grohla i Trenta Reznora.

Svađa s Grohlom je očekivana i nastavak je njezinog dugogodišnjeg natezanja oko tantijema grupe Nirvana jer Cobain je u trenutku smrti bio u braku s Love.

No Love je odlučila iskoristiti #MeToo i ponovo se osvrnuti na neke stare i neke nove optužbe: "Evo nekoliko računa megaagresija s kojima sam se morala boriti, ponižavati se i zbog njih povlačiti tužbe. Za sve su krive muška privilegija i zlobna toksičnost. Dosta mi je sranja ovih klaunova koji me pretvaraju u žrtveno janje jer dišem, zbog smrti mog muža, moje pretjerane seksualnosti, jer sam ovisnica i ŽENA, i to traje već 27 godina. Tri mjeseca prije nego što sam napustila L.A. potpisala sam dokument koji Daveu Grohlu i Kristu Novoseliću prepušta novac mojih potomaka. Bila sam jako slomljena. Toliko me iscrpio da sam jednostavno jebeno potpisala. Ali to je laž. Odpotpisujem to jer to je besmislica. Kaos i bijes zbog Kurtove smrti su usmjereni na mene, odbijaju se od Davea dok se on obogatio i nastavlja se bogatiti na Kurtovom bogatstvu i dobroj volji. 27! Godina!!! Dosta mi je."

No ovo je zapravo poznato od ranije, ali optužbe na račun Trenta Reznora, frontmena poznate grupe Nine Inch Nails, daleko su ozbiljnije. Love tvrdi da je svjedočila seksualnom zlostavljanju djece dok su NIN i njezina tadašnja grupa Hole zajedno bili na turneji.

"Što se Reznora tiče, on je talentiran, ali i ljigavac. Nikad nisam vidjela toliko sistemskog zlostavljanja djece, neke su djevojčice imale samo 12 godina, a zlostavljali su ih on i članovi njegove ekipe. Ja i ostale članice Hole bile smo svjedokinje. I dok ova dvojica idiota nisu moj #MeToo (jer svi imamo pravo samo na jedan), jako su blizu tome", napisala je i dodala da to radi kako bi spasila druge žene koje bi mogli iskoristiti.

Ni Reznor ni Grohl nisu odgovorili na optužbe, a Love je objavu kasnije obrisala te se ispričala.

Pročitajte više