Cowell se rasplakao kad je čuo pjesmu bivše natjecateljice Supertalenta koja je umrla

Screenshot: YouTube

Mladi iz zbora Mzansi ispisali su povijest u američkom Supertalentu tako što su prvi ikad dobili zlatni gumb publike nakon svoje emotivne izvedbe pjesme It's Ok, čija je autorica bivša natjecateljica Nightbirde, koja je prošle godine preminula. Nastup je rasplakao i Simona Cowella.

Sucima je trebalo nekoliko trenutaka da se sjete odakle im je poznata pjesma, a Cowell se vidno iznenađen okrenuo prema Sofiji Vergari kad je shvatio. "Ovo je pjesma Nightbirde", povikala je Heidi Klum. Zbor je izazvao ovacije čitave dvorane i sudaca.

"Za one koji ne znaju, prošle godine smo izgubili jednu posebnu osobu iz naše Supertalent obitelji. Zvala se Jane, nadimak joj je bio Nightbirde i pjevala je upravo ovu pjesmu", objasnila je Klum publici. "Bože, wow", čulo se kako Cowell govori.

Nightbirde je svojim nastupom prije smrti oduševila svijet

"Ovo mi je probudilo uspomene. Znam koliko bi njoj značilo. Do samog kraja bavila se svojom glazbom. Vi ste joj odali nevjerojatno priznanje svojom izvedbom", opisao je medijski mogul koji se rasplakao tijekom audicije.

Podsjetimo, Nightbirde, čije je pravo ime Jane Marczewski, bila je kantautorica koja je dobila zlatni gumb Simona Cowella kad se pojavila u showu 2021. i oduševila svijet izvodeći svoju originalnu pjesmu It's OK. Nažalost, morala se povući iz natjecanja jer je bolovala od raka. Umrla je 19. veljače 2022. u dobi od samo 31 godinu.

Pročitajte više