"Cradle 2 the Grave" vodi na američkim kinoblagajnama

FILM borilačkih vještina "Cradle 2 the Grave" s DMXom i Jetom Lijem vodi na sjevernoameričkim kinoblagajnama nakon što je proteklog vikenda ostvario zaradu od 17,1 milijuna dolara, priopćila je specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Komedija ´Old School´ o troje tridesetogodišnjaka koji se žele vratiti u studentske dane na drugom je mjestu s 13,9 milijuna dolara zarade.

´Daredevil´ s Benom Affleckom i Jennifer Garner, koji govori o doživljajima slijepog odvjetnika koji se noću pretvara u superjunaka, zauzeo je treću poziciju s 11 milijuna, nakon što je dva tjedna predvodio listu filmova po zaradama.

Romantična komedija ´Kako se riješiti frajera u 10 dana´ s Kate Hudson i Matthewom McConaugheyem četvrta je, s 10,1 milijun ostvarenog prihoda.

Najveći favorit za Oscara s 13 nominacija, mjuzikl ´Chicago´, peti je s 8,1 milijunom dolara, a nakon njega slijede ´Knjiga o džungli 2´ (6,8 milijuna), ´Shanghai Knights´ s Jackiejem Chanom i 4,8 milijuna, film o smrtnoj kazni ´The Life of David Gale´ (4,3 milijuna), film o američkom građanskom ratu ´Gods and Generals´ (2,7 milijuna), a najboljih deset zaključuje ´The Recruit´ s 2,6 milijuna.

Pročitajte više