Cristiano Ronaldo ne može pronaći kuhara: Ne javljaju se na oglas, a plaća je ogromna

Foto: Instagram

PORTUGALSKI nogometaš Cristiano Ronaldo muči se s pronalaskom osobnog kuhara u svom pravom domu na portugalskoj rivijeri. Ronaldo je trenutno u Saudijskoj Arabiji, gdje igra za Al Nassr, za koji je potpisao na dvije godine i zaradit će oko 200 milijuna eura, a ondje je u procesu pronalaska privremenog doma, no ima i problem kod kuće u Portugalu, gdje ne uspijeva pronaći radnu snagu.

Usporedno sa životom u Saudijskoj Arabiji, Ronaldo gradi svoj dom u Portugalu, gdje će živjeti s obitelji jednom kad se oprosti od nogometa. Ronaldo je 2021. godine kupio zemljište u Quinti da Marinhi i planira uložiti oko 20 milijuna eura u izgradnju i pripremu imanja za lagodan život.

Ronaldo planira useljenje krajem lipnja ove godine, kad svi radovi budu gotovi i kad saudijska Pro liga završi sa sezonom, a do tada sve mora biti sređeno tip-top. No Cristiano je naišao na problem, ne može pronaći osobnog kuhara. Kako piše portugalski list Corriero da Manha, Ronaldo je dao oglas za mjesto batlera i to se mjesto zbog plaće od 5500 eura mjesečno vrlo brzo popunilo, ali ostalo je upražnjeno radno mjesto kuhara.

Problem je plaća?

Za posao osobnog kuhara, kako pišu Portugalci, nema baš interesa, a upravo je to radno mjesto izuzetno važno Ronaldu i njegovoj obitelji jer jako paze na prehranu. U specifikacijama za radno mjesto stoji da bi kuhar trebao znati pripremati sve od tradicionalne portugalske hrane do azijske hrane, poput sushija, jer su oni veliki obožavatelji upravo japanske kuhinje. 

Kuhar ima još jedan specijalan zadatak, a to je pažljiv odabir i priprema hrane za njihovih petero djece, a tu su Ronaldo i Georgina posebno rigorozni. Što se plaće tiče, ona vjerojatno predstavlja problem u ovom slučaju jer je ista kao ona za batlera, dakle, oko 5500 eura mjesečno, i bez obzira na to što je plaća zaista ogromna, posao Ronaldova kuhara ipak je znatno kompliciraniji i odgovorniji.

Portugalci tvrde da ovaj problem zadaje puno glavobolja Ronaldu i da bi ga volio što prije riješiti. 

Pročitajte više